ET 35 става ли на Е34-ка
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: М6
ET 35 става ли на Е34-ка
Здравейте въпроса ми е стават ли джанти с ет35 ж7 17ки на е34-ка без фланци и ако ще трябват фланци ако някой има да пише 

Re: ET 35 става ли на Е34-ка
нестават колега упират в макферсона отпред имам фланци по 6 милиметра ама са рязани от диск ако ди искаш пиши
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
morkodan написа:Здравейте въпроса ми е стават ли джанти с ет35 ж7 17ки на е34-ка без фланци и ако ще трябват фланци ако някой има да пише
Трябват фланци,за е34 максимум ет23,и ще трябва да правиш компромиси с гуми,не можеш да сложиш повече от 215ки
За мен перфектните джанти за е34 са ет18 едни 17ки ет18 ще легнат перфеткно.Моя съвет е не си прави експерименти с фланци,ще вземеш да се пребиеш некъде с тия фланци.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, 15 - 20 мм фланци са си сериозен експеримент... Аз съм го правил, да си призная
Но трябва да си експериментален шофьор и естествено.... да не возиш семейството си в таз кола. Па тогаз карай с тях. Чисто приятелски съвет и се надявам да го приемеш като такъв- със сигурността само недей да се базикаш. Човешкият живот е безценен. А нормално на Е34-ката стават джанти с ЕТ 15-.20.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Стават само от зад и то за "прибиране" ако спукаш гума нямаш резервна и имаш приятел с Е36 

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
methanol написа:Стават само от зад и то за "прибиране"
мдаммм...и 34-ката изглежда като скакалец

П.С. Их-овете с какво ЕТ са бре

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
Бре момци, кво са 15-20мм фланци...някои карат и доста по-широки.
Конкретно-много ясно, че без фланци е по-добре, ама един добре направен фланец 20мм не е проблем. Освен евентуално за лагерите на главината...аз взех да ги сменям с маслото
ама това е щото все ми се свиди да се изръся за едни SKF.
Morkodan, за да се заиграфаш с фланци, джантата трябва наистина да си заслужава. Прецени си...щото не е като да няма джанти.
Конкретно-много ясно, че без фланци е по-добре, ама един добре направен фланец 20мм не е проблем. Освен евентуално за лагерите на главината...аз взех да ги сменям с маслото

Morkodan, за да се заиграфаш с фланци, джантата трябва наистина да си заслужава. Прецени си...щото не е като да няма джанти.
rwd фен
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
С този офсет си е приключение. Ако не си ги взел още, пиши на ЛС, че имам нещо предвид.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: М6
Добре де какво точно е опасното на тези фланци че болтовете няма да хванат достатъчно ли 

morkodan написа:Добре де какво точно е опасното на тези фланци че болтовете няма да хванат достатъчно ли
Незнам от къде се вадят такива компетентни мнения,явно от опит.Аз карам вече 4-та година с 30мм фланци и не съм сменял нищо по окачването нито ми тресе карал съм доста пъти с над 200 пак не съм имал проблем.
- bobeca111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
- Мечтае да кара: пак Е38
Опират предните,а само отпред фланци не си е работа,трябва да сложиш и отзад ако искаш да е като хората,сметни си и болтовете,и си прецени дали си струва.Ако питаш мен земи си едни джанти с подходящото ЕТ,или бартеросай твойте.Но всеки сам решава в крайна сметка
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Аз пък винаги съм бил с фланци било то само отред, отзад или и на четирите. Ако са направени качественно не виждам проблем. Та то ако беше опасно нямаше да ги предлагат оригинални на повечето тунинг фирми. Та на жигулата дори си имат заводски фланци

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
slavianko написа:Аз пък винаги съм бил с фланци било то само отред, отзад или и на четирите. Ако са направени качественно не виждам проблем. Та то ако беше опасно нямаше да ги предлагат оригинални на повечето тунинг фирми. Та на жигулата дори си имат заводски фланци![]()
Базика е че си прав,на форда съм с фланци на HAMAN TUNING има и сериен номер даже. хахахахаха

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
14 мнения
• Страница 1 от 1