Проблем с парното и нагревателя на задното стъкло на Е34!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Проблем с парното и нагревателя на задното стъкло на Е34!

Мнение от Kregec » 11 Дек 2010, 13:34

Здравейте колеги! Имам следния проблем: когато беше топло времето при изключено парно и вентилатор, в краката ми духаше яко топло! Колата е без клематик и е само с нормално парно! Сега не ми пречи, че духа топло но лятото при обърнати врътки на студено и всичко затворено, в краката духа горещо при загрят двигател! Има още нещо, че в краката ми мокета е мокър и на определени км ми пада нивото на антифриза! Колата е оглежда на подемник и видимо няма течове от двигателя! За мокрото в краката ме съмнява радиаторчето на парното или нещо свързано с него! Изчетох темите за демонтаж и монтаж на радиторчето! Въпроса ми каква е пречината да духа топло в краката? Другия ми въпрос, е че нагревателите на задното стъкло не бачкат! В случая натискам бутона и си остава до там отзаде седи запотено! Къде да търся проблема за стъклото? Моля да отговарят колеги, които са компетентни и могат да помогнат със съвет!

Благодаря предварително!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Re: Проблем с парното и нагревателя на задното стъкло на Е34!

Мнение от Bavariqtamniska » 11 Дек 2010, 14:45

Като не толкова вещ мога да ти кажа моето мнение защото имах същите проблеми.
1. Духа ти горещо защото или клапаните ти на входа към парното са или в отворено положение блокирали илигумичките им са заминали,да не се впускам в подробности в търсачката напиши за клапани на парното има тема в важните и е обяснено доста подробно ще си решиш проблема бързо и ефтино.
2.Имаш антифриз в краката защото ти е спукан най-вероятно или радиатора за парното или някой от маркучите му,там е по сложно защото се маха таблото но и то е решимо на сносна цена.
3.Не ти работи нагреватяле (и моя) най-вероятно е прекъснат кабела ако си с комби при пантите ако си със седан не знам,при комбито почти винаги се прекъсва защото кабелите са доста стари и изгниват.
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 11 Дек 2010, 19:46

Благодаря ти колега! Аз така или нуцхе схте сжалиам таблото да го претапицирам и ще отстраня и тези проблеми!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 12 Дек 2010, 0:06

:yes:
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

Назад към E34