Кора под радиатора

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i vanus 94г.

Кора под радиатора

Мнение от CivilWarrior » 10 Дек 2010, 10:01

Здравейте колеги питането ми е дали трябва да има кора под радиатора, която да пази от камани, клечки ,жода и тн.На мен ми липсва тва нещо и онзи ден гумата ми метна едно камаче и го вкара при перката :cry: след това предполагм ясно е какво се е получило 2 дупки в радиатора :shock: .Разбрах го чак като почна да загрява.Долях антифриз и се прибрах.Сутринта слизам да видя щетите и като погледнах лошо ми стана изглежда че от температурата и уплътненията на пластмасите са се скапали.За сега се отказах да го правя и направо си взех един нов.Та мисалта ми е имали неква кора дет да ми липсва да предпазава тва чудо :?:
поздрави
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Re: Кора под радиатора

Мнение от MaxMeyer » 10 Дек 2010, 10:37

http://www.avtosklad.bg/kori-poddvigate ... cat30.html тази май от радиатора тръгва назад... Не съм сигурен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 10 Дек 2010, 16:34

Колега, карам доста в пресечен терен, въпреки че съм с 34-ка, но ми се налага да карам определени километри по макадам, често в кал, тъй като слизам по черен път, но такова нещо не ми се е случвало и се чудя как е станало, дифузьора би трябвало да пази??
Имаш ли дифузьор около перката, защото ако нямаш, няма какво да предпазва. Поздрави.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 10 Дек 2010, 18:54

А като се замисля, че все не остава време да я сложа тая кора. Ама ще трябва, че такъв вид фал ще ми излезе солено :( после
п.с.=> Колега, ако слагаш такава кора, хубаво я закрепи, че съм чувал за всякакъв вид падания и разкачания по време на път...
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

Назад към E34