Кора под радиатора
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Кора под радиатора
Здравейте колеги питането ми е дали трябва да има кора под радиатора, която да пази от камани, клечки ,жода и тн.На мен ми липсва тва нещо и онзи ден гумата ми метна едно камаче и го вкара при перката
след това предполагм ясно е какво се е получило 2 дупки в радиатора
.Разбрах го чак като почна да загрява.Долях антифриз и се прибрах.Сутринта слизам да видя щетите и като погледнах лошо ми стана изглежда че от температурата и уплътненията на пластмасите са се скапали.За сега се отказах да го правя и направо си взех един нов.Та мисалта ми е имали неква кора дет да ми липсва да предпазава тва чудо
поздрави

поздрави
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Re: Кора под радиатора
http://www.avtosklad.bg/kori-poddvigate ... cat30.html тази май от радиатора тръгва назад... Не съм сигурен.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, карам доста в пресечен терен, въпреки че съм с 34-ка, но ми се налага да карам определени километри по макадам, често в кал, тъй като слизам по черен път, но такова нещо не ми се е случвало и се чудя как е станало, дифузьора би трябвало да пази??
Имаш ли дифузьор около перката, защото ако нямаш, няма какво да предпазва. Поздрави.
Имаш ли дифузьор около перката, защото ако нямаш, няма какво да предпазва. Поздрави.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
А като се замисля, че все не остава време да я сложа тая кора. Ама ще трябва, че такъв вид фал ще ми излезе солено
после
п.с.=> Колега, ако слагаш такава кора, хубаво я закрепи, че съм чувал за всякакъв вид падания и разкачания по време на път...

п.с.=> Колега, ако слагаш такава кора, хубаво я закрепи, че съм чувал за всякакъв вид падания и разкачания по време на път...
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

4 мнения
• Страница 1 от 1