Проблем с нивомера на горивото-ТДС
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Проблем с нивомера на горивото-ТДС
Здравейте,
Днес имах много неприятно преживяване. Колата ми изгасна на средата на Ботевградско шосе. Оказа се, че нафтата е свършила!!! Таблото показваше, че имам още 30 литра, но явно не отчита правилно. Нито лампата светна, ното нищо. Просто изгасна колата. Смених помпата в резервоара преди месец с оригинална ВДО, защото колата гаснеше на баири. Моля давайте идеи как да отстраня проблема, че не е много приятно в пиков час да ти изгасне колата! Също да добавя, че не мога да я пълня до горе, защото имам некъф теч отгоре и като има повече от 70л тече нафта?!?
Благодаря предварително.
Днес имах много неприятно преживяване. Колата ми изгасна на средата на Ботевградско шосе. Оказа се, че нафтата е свършила!!! Таблото показваше, че имам още 30 литра, но явно не отчита правилно. Нито лампата светна, ното нищо. Просто изгасна колата. Смених помпата в резервоара преди месец с оригинална ВДО, защото колата гаснеше на баири. Моля давайте идеи как да отстраня проблема, че не е много приятно в пиков час да ти изгасне колата! Също да добавя, че не мога да я пълня до горе, защото имам некъф теч отгоре и като има повече от 70л тече нафта?!?
Благодаря предварително.
- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Re: Проблем с нивомера на горивото-ТДС
Е, колеги, не може никой да не е срещал подобен проблем, все пак караме 15+ годишни коли. 

2 мнения
• Страница 1 от 1