Странно централно

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М20В25

Странно централно

Мнение от manos » 22 Ное 2010, 11:11

Привет отново!

Пиша Ви тъй като имам проблем с централното. Интересното е, че мога да отключа/заключа колата само от багажника или пасажерската врата, за да се отключат/заключат всички врати, докато от шофьорската се отключва/заключва само тя.

Другата странност е, че не става от първия път - врътвам ключа, лостчетата се придвижват нагоре/надолу, но не се застопоряват, а се връщат в изходната си позиция. Едва при втория път операцията е успешна :(

Четох из форума за някакви машинки, но не ми е ясно много повече :confused:

Моля помагайте!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Re: Странно централно

Мнение от NikiNikolov » 22 Ное 2010, 11:17

Почваш от бутоните на бравите, те са на колонката м/у предна и задна врата, а на задната ще ги намериш вече. Прекъснат кабел и сработва когато иска - виж снопа в багажника и на други места, преебан модул. Ако не се намери решение на проблема - оставаш на управление от халармата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e34 Renaut Megane Lada 2106
Мечтае да кара: Kawasaki zx14r

Мнение от Vikenso » 22 Ное 2010, 12:01

На мене ми се беше скъсало жилото за отваряне от вътрешната страна на шофьорската врата и докато го сложа явно съм мръднал машинката дето е за централното и се е извадила, просто се побъркваше закючвам и почват да играят останалите врати нагоре надоло близо 30 секунди, разглоби кората на шофьорската врата и провери нат бравата дали не се е извадила машинката

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от manos » 22 Ное 2010, 12:07

NikiNikolov написа:Ако не се намери решение на проблема - оставаш на управление от халармата.

Колата е без аларма, затова и се чудя дали да сложа, тъй като се притеснявам да не би проблема да си остане и да е трябва после допълнителни модификации :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 22 Ное 2010, 15:54

Ако си остане проблема, алармата го решава, тя е с модул за централно, така че върши работа - изпитано лично.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от manos » 22 Ное 2010, 18:18

Някой да може да ми препоръча къде в Пловдив монтират качествени, и съответно на добра цена, алармени модули :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 22 Ное 2010, 18:53

manos написа:Някой да може да ми препоръча къде в Пловдив монтират качествени, и съответно на добра цена, алармени модули :roll:

Аз мога да ти свърша работа,но нямам време сега щото ходя на работа и започваме да работим и в събота даже,бързо става поставянето на аларма

А колкото до проблема с централното машинката е сдала багажа и затова ти прави този номер това е.ако не си затворил някоя врата или имаш проблем с централното
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

Назад към E34