гадна ръжда

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525 tds 94
Мечтае да кара: M5

Re: гадна ръжда

Мнение от Bogdan_Nikolov » 21 Авг 2010, 20:54

да колега снимай на слънце да видим как е станало особено това със спрея да вида,дали става като истинско или си е ръчен труд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i vanus 94г.

Мнение от CivilWarrior » 30 Сеп 2010, 8:34

На мен ми изпадаха лайсните по вратите.И тръгна ръждата.Те хората са казали " ръжда и жена като тръгнат трудно се спират" за тва реших да ги махна изцяло.Яко шкура ,после влакнест кит , после пак шкура след тва другия кит дет е по финен и пак шкура.Една боица изцяло и е готова. Целата работа ми отне 2дена и махнах неколко малки ръждици дет беха тръгнали под боята. :lalala:
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 30 Сеп 2010, 10:26

Колеги дайте координати за читав бояджия в София за цялостно боядисване който да не иска безбожни суми,че май май цялостно трябва да се пребоядисва мойта :(
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: Е 34 525 тдс

Мнение от vangel83 » 05 Окт 2010, 2:17

при мене трябват и 4 те врати до средата после отиваме кам праговет единия е добре а другия до средата рейат го и слагат от средата и цялото ми удоволствие 6те струва 320 лв добре ли е като цена или не боята ми е 4ерна перла .ас мисля 4е е добре :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CivilWarrior » 05 Окт 2010, 9:29

vangel83 написа:при мене трябват и 4 те врати до средата после отиваме кам праговет единия е добре а другия до средата рейат го и слагат от средата и цялото ми удоволствие 6те струва 320 лв добре ли е като цена или не боята ми е 4ерна перла .ас мисля 4е е добре :yes:

аз мисля че е доста добре.като погледнеш реално няма никаде пръскане на детаил под 70лв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 08 Окт 2010, 20:09

:?: :?: :?: Кви пари говорите бе колеги, то вярно, че в столицата сте паралии, ама тва е :shock: На мен последната ми кола познат-тенекеджия ми я боядиса за 700 лв цялата, като в цената бе включен грунд преди боята, лак и т.н. .... Кви са тия пари за два половини детайла??????????????????????
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 09 Окт 2010, 13:46

pepitoooooooooo написа::?: :?: :?: Кви пари говорите бе колеги, то вярно, че в столицата сте паралии, ама тва е :shock: На мен последната ми кола познат-тенекеджия ми я боядиса за 700 лв цялата, като в цената бе включен грунд преди боята, лак и т.н. .... Кви са тия пари за два половини детайла??????????????????????

Дай снимки да я видим,как е станала.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е63 individual
Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER

Мнение от BMW-Beast » 09 Окт 2010, 14:01

pepitoooooooooo написа::?: :?: :?: Кви пари говорите бе колеги, то вярно, че в столицата сте паралии, ама тва е :shock: На мен последната ми кола познат-тенекеджия ми я боядиса за 700 лв цялата, като в цената бе включен грунд преди боята, лак и т.н. .... Кви са тия пари за два половини детайла??????????????????????

колеги аз сьм бояджия и за тези пари може да се боядише цялоснтно кола но с не толкова качествени матеряли :yes:
39741Купи ли си кола... Или още караш MERCEDES !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CivilWarrior » 10 Окт 2010, 11:31

pepitoooooooooo написа: :?: :?: :?: Кви пари говорите бе колеги, то вярно, че в столицата сте паралии, ама тва е :shock: На мен последната ми кола познат-тенекеджия ми я боядиса за 700 лв цялата, като в цената бе включен грунд преди боята, лак и т.н. .... Кви са тия пари за два половини детайла??????????????????????

Колега на него ще му пребоядисат половината кола ,а има и тенекиджйски услуги така че мисля че е добре

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 11 Окт 2010, 16:38

CivilWarrior написа:
vangel83 написа:при мене трябват и 4 те врати до средата после отиваме кам праговет единия е добре а другия до средата рейат го и слагат от средата и цялото ми удоволствие 6те струва 320 лв добре ли е като цена или не боята ми е 4ерна перла .ас мисля 4е е добре :yes:

аз мисля че е доста добре.като погледнеш реално няма никаде пръскане на детаил под 70лв.

Има има, ама ако някой го интересува, да пита на лс да му кажа.

Предишна

Назад към E34