Въпрос за диагностика!!!
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за диагностика!!!
Здравейте колеги,
къде в София могат да ми направят диагностика докато колата е в движение?
Благодаря предварително!!!
Поздрави
Мариян
къде в София могат да ми направят диагностика докато колата е в движение?
Благодаря предварително!!!
Поздрави
Мариян
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Въпрос за диагностика!!!
Когато е в движение.Четох из форума,че правели такава диагностика.Имало разлика когато колата е на място и когато е в движение и мотора е под напрежение 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
sod518i написа:Когато е в движение.Четох из форума,че правели такава диагностика.Имало разлика когато колата е на място и когато е в движение и мотора е под напрежение
A каква е болката че искаш точно в движение?

До окло 2000-2300 оборота имам вибрации в мотора и загуба на мощност.Това го прави на всяка предавка при тези обороти.Ходих на 5 диагностики...и нищо!Всички данни били ОК.Смених какво ли не и едни и също.А когато е студена това се усеща по малко и колата си върви по добре в ниските.Този проблем понякога се усеща много силно,вибрира много здраво,понякога е доста по слабо!!!Незная какво вече да правя.
П.С.Това почва да се усеща след около 1500 оборота!!!
П.С.Това почва да се усеща след около 1500 оборота!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
мотора какъв е?
Има ли Газ?
Сменен ли е бензиновия филтър, защото ми звучи като недостатъчен дебит на бензин...
Може и бензинова помпа да е, както и позапушени инжектори.
Има ли Газ?
Сменен ли е бензиновия филтър, защото ми звучи като недостатъчен дебит на бензин...
Може и бензинова помпа да е, както и позапушени инжектори.

М50Б25:няма газова,инжектори сменени.всички филтри сменени само ме съмнява бензиновата и мен.
Нови свещи НГК,нови лули,бобини проверени,нова ламбда,нов сензор на дросела,нови температурни датчици за водата и въдуха.И на дигностиката нищо.Ще сложа друга помпа за проба,ама има един момент след тези обороти в който колата си тръгва да върви.Има нещо друго-не съм карал друга такава кола и незнам дали и във високите върви както трябва или аз така си мисля
Колата е автоматик,ама не е там проблема.Дори и на празен ход си усещам мотора,че не е в ред.
Нови свещи НГК,нови лули,бобини проверени,нова ламбда,нов сензор на дросела,нови температурни датчици за водата и въдуха.И на дигностиката нищо.Ще сложа друга помпа за проба,ама има един момент след тези обороти в който колата си тръгва да върви.Има нещо друго-не съм карал друга такава кола и незнам дали и във високите върви както трябва или аз така си мисля

Колата е автоматик,ама не е там проблема.Дори и на празен ход си усещам мотора,че не е в ред.
- lariii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5
Колега , има диагностика която изкуствено натоварва двигателя и показва стойностите на всички уреди аз преди време правих такава но на Mercedes незнам дали правят за BMW.Парушев ми я прави незнам телефон но знам каде се намира това е на Пушкин и Окловрустното.Струва 36лв и са доста добри. 

Последна промяна lariii на 17 Сеп 2010, 9:23, променена общо 1 път
-------------------------------------
Ако замълчиш ще постигнеш две неща:
1. Можеш да научиш много.2. Никой няма да разбере колко си тъп.
Ако замълчиш ще постигнеш две неща:
1. Можеш да научиш много.2. Никой няма да разбере колко си тъп.
9 мнения
• Страница 1 от 1