Тази броня пък каква е??
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
Re: Тази броня пък каква е??
И според мен е е34 брония и е наставена но е станала супер много ми харесва.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Breyton написа:Да различна е.Според мен тази на снимката е оригинална броня на която е присаждана е39-ковата броня от лайстните надолу.
Така е направена

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп

нищо лични към колегите, но колкото повече гледам снимките се убеждавам че този тип броня не е за тази кола. Седи ми малко като циганин в такси. Дори си мисля че една реплика на алпина или РД ще е много по-фиешън.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Вие май не разбирате въпроса. колегата чисто и просто иска да си сложи огромен кулер и търси броня с която той ще се обдухва най добре. В този случай със сигурност ще трябва да се направят компромиси. И на мен не ми харесва особенно много но и аз се замислям за някаква като тая от Редлайн тунинг. В момента съм си орязал оригиналната до неузнаваемост. Орязах и почти всички ламарини зад решетките и бронята и пак не се събира напълно кулера и е по добре с такава отколкото с никаква. Като набучите кулери с размери 600 на 300 и тогава ще ви питам кое и ходи и кое не. Друг е въпроса вече че едва ли е нужен такъв кулер на ТДС но това вече е въпрос на гледна точка.rottweiler написа::OT:
нищо лични към колегите, но колкото повече гледам снимките се убеждавам че този тип броня не е за тази кола. Седи ми малко като циганин в такси. Дори си мисля че една реплика на алпина или РД ще е много по-фиешън.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2