Проблем при ТДС
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Проблем при ТДС
Колеги здравейте, днес нов проблем с пущината! Давам на контакт, и не ми гасне както лампата за свещите, така и лампата (умната дюза) и колата съответно не иска да запали! След няколко подавания на контакт и махане на + на акумулатора, в един прекрасен момент, загаснаха 2-те лампи, колата запали, и все едно нищо не е било!
На някой от вас случвало ли му се е подобна дивотия? Като най-много ме притесни лампата на ДДЕ (умната дюза), да не е някакъв проблем по електрониката? Щото на това време и да не подгрее май не е от много голямо значение?
Благодаря предварително!
На някой от вас случвало ли му се е подобна дивотия? Като най-много ме притесни лампата на ДДЕ (умната дюза), да не е някакъв проблем по електрониката? Щото на това време и да не подгрее май не е от много голямо значение?

Благодаря предварително!
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: Проблем при ТДС
naki4a написа:Колеги здравейте, днес нов проблем с пущината! Давам на контакт, и не ми гасне както лампата за свещите, така и лампата (умната дюза) и колата съответно не иска да запали! След няколко подавания на контакт и махане на + на акумулатора, в един прекрасен момент, загаснаха 2-те лампи, колата запали, и все едно нищо не е било!
На някой от вас случвало ли му се е подобна дивотия? Като най-много ме притесни лампата на ДДЕ (умната дюза), да не е някакъв проблем по електрониката? Щото на това време и да не подгрее май не е от много голямо значение?![]()
Благодаря предварително!
Кабела за захранване на компютьра.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Re: Проблем при ТДС
Като отворих кутията с двете платки, между тях има един "+" на който си има "+"
А този кабел на захранването, директно от акумулатора ли идва? За да знам къде да го търся...
А този кабел на захранването, директно от акумулатора ли идва? За да знам къде да го търся...

3 мнения
• Страница 1 от 1