Въпрос! Е34 535, Пукане скоростна кутия?!?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Neron_the_wolf
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i e36 m50
- Мечтае да кара: BMW M3
Въпрос! Е34 535, Пукане скоростна кутия?!?
Здравейте на всички! Имам следния въпрос дават ми много запазена като купе двигател и ходова част е34'ка за моята е36'ца. Е34ката е с следният проблем при превклучване от скорост в скорост и понякога дори и когато си е на скорост се чува някакво пукане от скоростната кутия... няма проблем при смяна на скоростите нито изключва от скорост докато си на такава но пука. Според вас от къде може да идва този проблем и поправим ли е той...
Re: Въпрос! Е34 535, Пукане скоростна кутия?!?
Може да е от тампоните на кутията, висящ лагер или от самата кутия.
Само го чуваш че пука или се усеща да думка на купето?
кога точно при подаване на газ или при отнемането и или при пускане на съединителя?
как искаш някой да ти помогне като не си описал точно проблема си?
Само го чуваш че пука или се усеща да думка на купето?
кога точно при подаване на газ или при отнемането и или при пускане на съединителя?
как искаш някой да ти помогне като не си описал точно проблема си?
- Neron_the_wolf
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i e36 m50
- Мечтае да кара: BMW M3
Ами като цяло проблема е в това че аз колата не съм я карал понеже съм на около 500км от продавача и по негови думи се... цитирам чувало "Някакво притропване от към скоростната кутия" и бил си я карал така вече 2 години и на колата нищо и нямало
може би звучи забавно и 2 години така след като се чува това тропане следователно има някакво механично износване на нещо понеже за да тропа нещо очевидно не е наред но какво незнам, каза че като вибрация когато се получи това притропване, не се усеща а се чувало само не много силно но се чува без да се напрягаш да го чуеш... Съжалявам че немога по подробно да го обясня но когато го попитам за по подробно обяснение той си е наизустил това което вече ви казах и го повтаря всеки път незнам доколко скъпо може да излезе да се фиксира този проблем ако предположим че е най - скъпото възможно колко като пари ще ми излезе за да го отстраня някакви идей.?!

И колко да е скъпо, то вече в "ПРОДАВА" има цели кутии за Е34 за 100 лв
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
5 мнения
• Страница 1 от 1