Е34 проблем с фаровете
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Е34 проблем с фаровете
Здравейте колеги,
един приятел има Е34 и фаровете наистина му светят много много слабо. С лупи са. Имам едни крушки 100 вата, но те ще изгорят рефлекторите, Някакви идеи??? Благодаря!!!
един приятел има Е34 и фаровете наистина му светят много много слабо. С лупи са. Имам едни крушки 100 вата, но те ще изгорят рефлекторите, Някакви идеи??? Благодаря!!!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Е34 проблем с фаровете
Ксенон е решението, или нови фарове, сам да си прецени.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
Да, само, че човека няма пари за ксенон. Става въпрос дали може да е от лупата или нещо друго? Иначе дългите са му диодни крушки светят като ксенон ама тука е обратно, късите са му жълти обикновени, пък дългите бели като ксенон, но слагахме всякакви крушки на късите, и 100 ватови и ХЕЛЛА и пак не му светят, в смисъл светят по-слабо отколкото трябва, дори мога да кажа, че светят малко по-силно от габарити, което е еб.си гадното за вечерта, щото нищо не се вижда.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
След хубаво почистване на фаровете отвътре се подобряват малко нещата, но ако са се поизпекли (най-вероятно са) рефлекторите - то или нови (по-скъпи от ксенона) или за хромиране... имаше някаква тема, ама не помня ... нещо май за Стрелча ставаше дума (не съм сигурен). Ако са много изгорели дори и с ксенона няма да е много подобрение, но иначе вече срещам обяви и под 100лв, да не говорим и за доста надолу... но без гаранция, разбира се... и все пак съвет: 4300К или мах 5000К... с повече пак кофти... хубаво свети, но не осветява.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
Благодаря колега, и аз съм с 5000К супер се вижда, най-близко е до дневната светлина. Ще трябва да ги почистим тогава, а рефлекторите трябва да са залепени нали? Незнам новите коли как са, щото моята е Е28 и просто си нямам на идея новите как ги правят??? Но ще се опитаме да разглобим
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
- thewolf
- младши ентусиаст
-
Колега благодаря много. Това е всичко от което се нуждаех. По-подробно не може да бъде. Благодаря още веднъж.
7 мнения
• Страница 1 от 1