Допълване на климатик е34
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Re: Допълване на климатик е34
Моето показваше -3 не -7
Гледах го с очите си.Друг е въпроса дали е вярно.Явно не е вярно а майсторите почти всичките говорят повече от колкото ги бива да работят.Аз като неразбиращ в тази област гледах термометъра слушах какво ми се говори и го приех за изстина. 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
MaxMeyer написа:Моето показваше -3 не -7Гледах го с очите си.Друг е въпроса дали е вярно.Явно не е вярно а майсторите почти всичките говорят повече от колкото ги бива да работят.Аз като неразбиращ в тази област гледах термометъра слушах какво ми се говори и го приех за изстина.

Случва се

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Ами дано не прекалим с офф-топик-а
,но мой приятел който пълни климатици,всеки път като напълни някой пъха една сонда на електронен термометър,не знам колко е точен обаче,но като я натика тая сонда в духалките,особено на японските автомобили,незнам дали има значение,но особено на японките често съм виждал температура от порядъка на 3 градуса/целзий! Обикновено на повечето коли показва 5-7!
По темата,колегата щом е загубил и без това голямо количество фреон за да не му работи климатика,нека го източи напълно,да проверят за течове от системата и тигава да го пълни наново!Да не стане от половин цена за допълване да дава след няколко дни отново пари за цялостно напълване и както винаги евтиното да излезе скъпо!!
Успех!

По темата,колегата щом е загубил и без това голямо количество фреон за да не му работи климатика,нека го източи напълно,да проверят за течове от системата и тигава да го пълни наново!Да не стане от половин цена за допълване да дава след няколко дни отново пари за цялостно напълване и както винаги евтиното да излезе скъпо!!
Успех!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
За Пловдив-на изхода към с. Труд точно срещу караулката на КАТ от лявата страна има сервиз и автоморга. Мисля че се казва "Авторесурс". Много точни.
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
Към МахМеуер смени си маистора за климатици аз се занимавам с климатици и мога да ти кажа че ако ти работи нормално климатика като закача монометрите фреона е на 5 градуса напражи си сметка ти като фреона е +5 градуса колко ти духа духалката ще им е трудно да духа -3 

- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
По темата - не струва 40-50лв., колега, а Х лв./кг фреон. Климатикът на Е34 за съжаление събира около 1550г (или близо 2 пъти вместимостта на климатичната система на повечето коли) и в зависимост от това доколко е изпразнен, цената ще е различна. Последно напълних моя преди няколко месеца за 80лв./кг, адресът на сервиза е ул. Иван Добровски №20.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Моя го дпълних 350г 20лева у наше село Хасково.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2