Допълване на климатик е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Bayerische Motoren Werke
Мечтае да кара: безплатно!

Re: Допълване на климатик е34

Мнение от MaxMeyer » 14 Юли 2010, 20:21

Моето показваше -3 не -7 :mhihi: Гледах го с очите си.Друг е въпроса дали е вярно.Явно не е вярно а майсторите почти всичките говорят повече от колкото ги бива да работят.Аз като неразбиращ в тази област гледах термометъра слушах какво ми се говори и го приех за изстина. :oops:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 14 Юли 2010, 21:02

MaxMeyer написа:Моето показваше -3 не -7 :mhihi: Гледах го с очите си.Друг е въпроса дали е вярно.Явно не е вярно а майсторите почти всичките говорят повече от колкото ги бива да работят.Аз като неразбиращ в тази област гледах термометъра слушах какво ми се говори и го приех за изстина. :oops:

:OT:
Случва се ;) Всички минаваме по този дълъг и трънлив път. Дано за теб е по-лек.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 14 Юли 2010, 21:56

Ами дано не прекалим с офф-топик-а :oops: ,но мой приятел който пълни климатици,всеки път като напълни някой пъха една сонда на електронен термометър,не знам колко е точен обаче,но като я натика тая сонда в духалките,особено на японските автомобили,незнам дали има значение,но особено на японките често съм виждал температура от порядъка на 3 градуса/целзий! Обикновено на повечето коли показва 5-7!
По темата,колегата щом е загубил и без това голямо количество фреон за да не му работи климатика,нека го източи напълно,да проверят за течове от системата и тигава да го пълни наново!Да не стане от половин цена за допълване да дава след няколко дни отново пари за цялостно напълване и както винаги евтиното да излезе скъпо!!

Успех! :yes:
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
Детайли за колата: Истинската 328ца

Мнение от kokali praa vsiakvi » 14 Юли 2010, 22:25

За Пловдив-на изхода към с. Труд точно срещу караулката на КАТ от лявата страна има сервиз и автоморга. Мисля че се казва "Авторесурс". Много точни.
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: неква джипка

Мнение от fast or stupid » 14 Юли 2010, 23:55

Към МахМеуер смени си маистора за климатици аз се занимавам с климатици и мога да ти кажа че ако ти работи нормално климатика като закача монометрите фреона е на 5 градуса напражи си сметка ти като фреона е +5 градуса колко ти духа духалката ще им е трудно да духа -3 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 25 Юли 2010, 13:13

По темата - не струва 40-50лв., колега, а Х лв./кг фреон. Климатикът на Е34 за съжаление събира около 1550г (или близо 2 пъти вместимостта на климатичната система на повечето коли) и в зависимост от това доколко е изпразнен, цената ще е различна. Последно напълних моя преди няколко месеца за 80лв./кг, адресът на сервиза е ул. Иван Добровски №20.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 25 Юли 2010, 13:51

Моя го дпълних 350г 20лева у наше село Хасково.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

Предишна

Назад към E34