Няколко въпроса относно бъдеща покупка
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Няколко въпроса относно бъдеща покупка
Дали някой може да сподели конкретен случай/пример, някой, който се е опарил?
Мисля, че за доста хора, освен мен, би било полезно да узнаят как се вършат нещата на места като описаните от колегата автокъщи
@pepitoooooooooo - би ли споделил как точно са те прекарали теб и познатите ти, ако е възможно, разбира се
Мисля, че за доста хора, освен мен, би било полезно да узнаят как се вършат нещата на места като описаните от колегата автокъщи

@pepitoooooooooo - би ли споделил как точно са те прекарали теб и познатите ти, ако е възможно, разбира се

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Абе тука половината му говорите сякаш сте видяли колата... колата може и да си заслужава. Все пак ако е здрава и лачена и наистина е към 2000лв. ... какво толкова може да й е, че да не си заслужава - трябва да е пълен дарак, че да не си заслужава.
Въпроса е да се вземе нещо което да си заслужава парите! То е ясно, че за 2000лв, няма как да вземеш кола гледана с обич и внимание, която е легнала на 7, но се пуска на 4 заради цените в момента.... Повечето от Вас, знаете за какво говоря!
Въпроса е да се вземе нещо което да си заслужава парите! То е ясно, че за 2000лв, няма как да вземеш кола гледана с обич и внимание, която е легнала на 7, но се пуска на 4 заради цените в момента.... Повечето от Вас, знаете за какво говоря!
dj_ennsy_1 написа:Абе тука половината му говорите сякаш сте видяли колата... колата може и да си заслужава. Все пак ако е здрава и лачена и наистина е към 2000лв. ... какво толкова може да й е, че да не си заслужава - трябва да е пълен дарак, че да не си заслужава.
Е как да му говорим на колегата.Защо зорлем да се набута.Сигурен съм че нито ти,нито аз ще се дигнем да я видим даже.Нищо лично.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Абе момче- ти не виждаш ли какво ти пишат колегите??????А относно тази, дето аз я взимах.... беше натъпкана с добавки и не можа да ме прибере даже. Правих ремонт на мотора. Тва стига ли ти? И не съм първият, на който по всевъзможни предтекстове не му дават да я кара колата, само да я пали на място, най-много първа и задна. После....... то тряа вече да ти е светнало под шапката. Ако не е- значи всички тука си губим времето... Ако имаш пари за хвърляне-прави каквото знаеш. Ако си ги заделил с всевъзможни лишения, като повечето от нас- не задавай повече излишни въпроси. Просто чети кво ти се казва. Още древните гърци са го казали. " Глупакът се учи от собствените си грешки........ Умният се учи от чуждите. За мен лично темата е изчерпана. Решението си е твое. Искрен съм и ти желая успехи. Но знай, че и колкого и хитър да се пишеш, онези са с мъжкото магаре.manos написа:Дали някой може да сподели конкретен случай/пример, някой, който се е опарил?
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Защо му се карате на човека?
Колега manos,
Би било добре да дадеш следната информация:
ВАРИАНТ1: Ти си решил да си купуваш Е34 и си видял една такава в Дупница и питаш по принцип за Е34
ВАРИАНТ2: Ти ТВЪРДО си решил да вземеш ТОЧНО ТАЗИ от Дупница и търсиш тук морална подкрепа и туширане на собствените ти притеснения.
При вариант1 колегите ще те насочат къде да гледаш принципно, но аз лично не виждам смисъл да ходиш чак до Дупница при положение, че в Пловдив коли бол. А пък тази дето я постнал Зъбчо е направо лимка, а човека е наш и многооважаван във форума.
При вариант2 може да ти помогне само човек (да дойде с теб в Дупница) дето разбира от Е34 и то пак ще я закара някъде да и мери компресия, съосие, диагонали, маркучи, течове и прочие.
Та, дай да почнем от начало: навил ли си си вече Дупнишката кола или питаш по принцип?
Поздрави,
Д
Колега manos,
ВАРИАНТ1: Ти си решил да си купуваш Е34 и си видял една такава в Дупница и питаш по принцип за Е34
ВАРИАНТ2: Ти ТВЪРДО си решил да вземеш ТОЧНО ТАЗИ от Дупница и търсиш тук морална подкрепа и туширане на собствените ти притеснения.
При вариант1 колегите ще те насочат къде да гледаш принципно, но аз лично не виждам смисъл да ходиш чак до Дупница при положение, че в Пловдив коли бол. А пък тази дето я постнал Зъбчо е направо лимка, а човека е наш и многооважаван във форума.
При вариант2 може да ти помогне само човек (да дойде с теб в Дупница) дето разбира от Е34 и то пак ще я закара някъде да и мери компресия, съосие, диагонали, маркучи, течове и прочие.
Та, дай да почнем от начало: навил ли си си вече Дупнишката кола или питаш по принцип?
Поздрави,
Д

pepitoooooooooo написа:Абе момче- ти не виждаш ли какво ти пишат колегите??????А относно тази, дето аз я взимах.... беше натъпкана с добавки и не можа да ме прибере даже. Правих ремонт на мотора. Тва стига ли ти? И не съм първият, на който по всевъзможни предтекстове не му дават да я кара колата, само да я пали на място, най-много първа и задна. После....... то тряа вече да ти е светнало под шапката. Ако не е- значи всички тука си губим времето... Ако имаш пари за хвърляне-прави каквото знаеш. Ако си ги заделил с всевъзможни лишения, като повечето от нас- не задавай повече излишни въпроси. Просто чети кво ти се казва. Още древните гърци са го казали. " Глупакът се учи от собствените си грешки........ Умният се учи от чуждите. За мен лично темата е изчерпана. Решението си е твое. Искрен съм и ти желая успехи. Но знай, че и колкого и хитър да се пишеш, онези са с мъжкото магаре.manos написа:Дали някой може да сподели конкретен случай/пример, някой, който се е опарил?
По тона ти съдя, че си доста ядосан на въпросните търговци, но май продължаваш да не ме разбираш

Незнам как прецени, че се пиша хитър - в противен случай нямаше да търся мнението на всички в този форум. Напротив, признавам си, че не съм наясно с нещата, и затова се обръщам към Вас, но не за мнение заслужава ли си да се закупи автомобил от автокъща, а как да преценя сам, тъй като, както спомена колегата по-горе, не разполагам с човек, като Вас, който да дойде и да я види, за да прецени - налага ми се сам да го правя и търся Вашата помощ - оценявам мнението ти и факта, че си отделил време за да напишеш всичко това, но мисля, че има и друг начин, по който можеш да ми бъдеш от полза (ако желаеш, естествено

Не е нужно темата да се превръща в анкета и дискусия относно това дали ще сгреша на сто процента, ако процедирам към въпросната покупка от въпросната автокъща - както се изрази dj_ennsy_1 нито е сигурно, че ще си заслужава, нито пък е сигурно, че ще е развалина. Но смятам, че повечето от Вас са били на моето място и осъзнават, че ако имах възможността да си избера качествен автомобил, щях направо да си купя нов или пък такъв, за който никой от Вас да не може да каже лоша дума - за жалост реалността е друга, а аз съм се примирил с нея

Не съм копувал автомобил до този момент и незнам от какво да се пазя - незнам какви са методите на продавачите, незнам как се процедира, за да се разбере дали се крие нещо и какво е то, не съм предполагал, че не позволяват автомобила да се кара - просто съм дочувал разни мнения, а сега искам да събера още.
Надявам се да ме разберете правилно този път

Защо му се карате на човека?
Колега manos,
Поздрави,
Д
Благодаря за разбирането! Нещата стоят по следния начин:
Насочил съм се към този модел поради редица причини. Разполагам с ограничен бюджет, който ограничава избора ми. Не търся морална подкрепа и туширане на притесненията си (много добре казано, между другото

Това, което си написал, е точно, което исках да чуя - място, където ще знаят какво да огледат (или направо да те цитирам: "компресия, съосие, диагонали, маркучи, течове и прочие"), в близост до Дупница или околността.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Дай линк да я видим тази Дупнишка красавица на снимки поне.
И за какво ще й мериш диагонали, съосия и разни други. Вече си 90% навит да вземаш тази кола и да я реставрираш
Викаш имаш ограничен бюджет. Защо тогава БМВ? Да знаеш, че хич не са й евтини частите на тази тоалетна.
Поздрави и успех с покупката.
Иво Андреев
ПП
Пак те призовавам да видиш онази кола, която ти посочих.
И за какво ще й мериш диагонали, съосия и разни други. Вече си 90% навит да вземаш тази кола и да я реставрираш

Поздрави и успех с покупката.
Иво Андреев
ПП
Пак те призовавам да видиш онази кола, която ти посочих.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Zubcho написа:Пак те призовавам ...
Ади да я взема някой, че сън не ме хваща... значи... отивам и лапвам... ама шибана криза... клати ми се стола и ме е шубе...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Колега manos, страстите се разгорещяват от теми с подобно съдържание и това винаги е било така в този подфорум. Дано си успял в изказаните до момента мнения да намериш полезна информация.
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2