тук

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

тук

Мнение от ivan. » 12 Юли 2010, 16:30

В ТОЯ,най задружен подфорум,според мен модовете(свалям им шапка и н тримата :bowdown: :bowdown: :bowdown: явор лично да приеме моите извинения :bchug: ),трябва да действат със секирата,ама смело :yes:
та да върнем ''вчерашните'' писания и хората,които не им се занимава с мангал с е34 и на задния мост е с различноо ЕТ.
Работете за това ,моля ви.
п.п
отдавна не бех разглеждал форума и видях тема за модовете---------припалих като ''пропан без бутан''за нашите модове.
от най -задружния подфорум как да се превърнем в мърша :!: -това няма начин да стане :idea:
Хубаво-
аз предлагам
хората с е34 като тоя индивид

viewtopic.php?f=7&t=211663

и да се хвали
да изчезне безследно :idea:
е тук ,в това ми откровение -искам пред всички да се извиня на Явор ''Постмана"" :bowdown:
Искам да привествам новия ни мод с много добри думи..........
Но най -много искам да разберете,за това,което направи ГЕОРГИ ПЕНЧЕВ.......ЗА задругата,за подфорума,за идеята, за всички нас и най-много за е34,:bowdown: :bowdown:
Цялата политика на форума трябва да се промени(според мен)
..........................
В темата ,в подфорум извън темата,която бе прека срещу модовете.........е защо никой не посегна на мод от нашия сектор.........

''Преди две години си купих ак 47 за мангали с е34 :mhihi: :mhihi: :mhihi: още не е използвам,нямам повод просто..''
Най тъпото,е ............аз съм на безлуден остров(хора много-човещина нищо :idea:
говорил съм с хора,които не съм виждал,ама си говорим все едно заедно сме израстнали
почвам с примери:
Митко (варна)-.......''ванка с тая кола много ядове,ама се запознах с мн.качествени хора.........................''
Пепи (варна)
-НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР;'
динозаб,моя дизелов брат,аз не съм го виждал...........е той ще каже какво съм направил за него :bchug: без да се сме видели-
аз да питам .........:
кой ще върне сериозни хора да пишат в най -сериозния подфорум.............
къде е пафката от стара загора,къде е владос,къде са монтанските ми приятели..............

.....................................................................................отварям форума и гледам РОМ се хвали с е34 :OT: ,а старите ми ПРИЯТЕЛИГИ НЯМА :!: :!: :!:
ЗАЕБИТЕ ФОРУМНАТРА ПОЛИТИКА-В Е34 ПРИЯТЕСТВОТО Е НЕЩО ПОВЕЧЕ :!: :!: :!:
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Re: тук

Мнение от Christoff » 12 Юли 2010, 16:49

Ванка стига се вживява. Пича ако ще е и афро да е пак има право да се похвали с колата си ако ще и от моргата да е купил.
На чуждия виждаш треската в окото, а гредата в твоето не.

Карай и си свиркай, и от твоите коли има по-перфектни. :winky:

Със здраве. :yes:
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Аватар

Мнение от ivan. » 12 Юли 2010, 16:53

Christoff написа:Ванка стига се вживява. Пича ако ще е и афро да е пак има право да се похвали с колата си ако ще и от моргата да е купил.
На чуждия виждаш треската в окото, а гредата в твоето не.

Карай и си свиркай, и от твоите коли има по-перфектни. :winky:

Със здраве. :yes:

Ицо идеята ми бе друга ;)
:bchug: :bchug: :bchug:
ако ми откл.някои темата за е34 ,ще я обоснова с кллипове...............тогава ,когато с класата ''менише'' посоките и залепихмев брони ,за дА Я измъкнем ..............
Последна промяна ivan. на 12 Юли 2010, 16:57, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Юли 2010, 16:53

Ванката е прав, форума се промени доста, преди какви хора имаше тук, и толкова ми липсват техните мнения и на мен...

ПС и особено след последния събор каквото се случи (нека си остане там за сега) докато пътувахме, и колко приятно изненадан останах от колегите които помогнаха. Само че за целта ще се отвори специална тема за благодарности за себеотрицанието на колегите, които помогнаха. :bowdown:
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 12 Юли 2010, 16:58

_65536_kb_sec_ написа:Ванката е прав, форума се промени доста, преди какви хора имаше тук, и толкова ми липсват техните мнения и на мен...

ПС и особено след последния събор каквото се случи (нека си остане там за сега) докато пътувахме, и колко приятно изненадан останах от колегите които помогнаха. Само че за целта ще се отвори специална тема за благодарности за себеотрицанието на колегите, които помогнаха. :bowdown:

Е как няма да има
почвам:
-маннгали се хвалят с е34;
и оня ДЙ-ЕЯ ми говори за коли 0-ми набии 300 000 на един модел, в същото време го дръж в безупречно състояние..............и после искам да се говорим за коли :mhihi: :mhihi:
Изображение
by ''kompleksa''

Аватар

Мнение от ivan. » 12 Юли 2010, 17:08

Е ХУБАВО-УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ ,АКО ИЗГОНИ ЛИКЕТАТА..................................
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 12 Юли 2010, 18:54

Ванка що се палиш?

Всяка крайност е вредна.

Да ядеш е необходимост и здраве, но като прекалиш е вредно. Същото е и с пиенето и с ебането.

Съвсем наскоро прочетох някъде, че като се съберели 2-ма българи вече имало 3 мнения :mhihi:
Еми това е форум.
Тук няколко хиляди българи си изказват мнението по всякакви въпроси свободно. Вика му се плурализъм... май... :oops:
И за да се разграничи плурализмът от анархията администраторите на форума са въвели правила. Тези правила щяха да са излишни, ако всички ги спазваха.

И тук отново се връщаме на многото хора. Ами много хора, много не спазване на правилата.
Затова са модераторите.

И тук се връщаме на крайностите. Ако модераторите са крайни лошо. В който и да е край да са пак е лошо. Трябва да лавират по средата. Като Лео Меси. Ем да финтират, ем да е грациозно, ем да ти го нахлузят, ем да не им се сърдиш, защото е с финес.

Прегледай първите 10 теми от първа страница. Всичките завършват с офф-топик. И това не е добре. И аз съм за картон (че и глупости съм писал :oops: ), ама продължавам докато ми го дадат. И във футбола е така и в живота е така.

Само нещата не трябва да стават в афект, защото решенията в този момент са грешни. Психо...наука някаква беше... го е доказала... някъде съм го чел... :oops:

Не може да отпуснеш на свободия и в един момент да ти писне на шапката и да викнеш: "Аааааа осрахте се бе, вашта мама!" и да раздадеш червените картони. Първо сам ще осереш мача и после няма кой да го доиграе...

Затова без крайности.
Затова не трябва да се палиш.

Поздрави,
Д
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 12 Юли 2010, 19:58

Иване по твоята логика тая тема също не трябва да се допуска!

Плюс това не можеш да спреш хората които си карат е34ки а са или мангали или тапанари от това да пишат тук.

Сега прав си че всеки се хвали и напоследък през два дена излиза тема и "аз карам е34",ама такива неща се решават с теми от типа на "всички се хвалете какво става с вашата кола тук" и както преди имаше една тема какво сте направили с вашата е34ка днес.

Има си начини за всичко,ама не винаги е балтията решението за всичко,просто ред и дисциплина обикновено решават нещата!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 12 Юли 2010, 20:07

Аз седя и се чудя,как по колата разбра,че я кара някой мангал.Колата беше на колега във форума който я продаваше,и очевидно не е в най доброто си състояние,сегашния собственик може би има намерението малко,по малко да си я стегне,и да я приведе в приличен вид.Много е повърхностно да съдиш за една книга по корицата.
Форума е общ на всички които го посещават,подфорум Е34 не е отделно затворено общество,което трябва да след одобрение да пуска други да пишат тук,всеки има право да пише стига да спазва правилата на съответния форум.
Имам съсед който си е чист мангал,и кара Е36 купе но колата му не можеш да я видиш мръсна,и понеже оторизирания сервиз на БМВ е тук в квартала си я поддържа там,само с оригинални части,нещо което не могат да си позволят всички.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 12 Юли 2010, 20:42

LiTtLeRoCk написа:... Форума е общ на всички които го посещават,подфорум Е34 не е отделно затворено общество,което трябва да след одобрение да пуска други да пишат тук,всеки има право да пише стига да спазва правилата на съответния форум....

Колкото повече хора го разберат това, толкова повече този форум ще се доближава до предназначението си и ще бъде полезно място за обсъждане на технически проблеми и в същото време приятно място за "срещи" с колегите.

Лично аз нямам желание а и не се наемам да оценявам кой какъв е, но пък искам форума да си остане такова полезно и приятно място

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 12 Юли 2010, 21:04

абе Ванка що си мислиш,че тоя форум работи за тебе а ? Ако искам и Е34 без врати ще си зема. Проблема е мой. нали имаш перфекно Е34. къв е проблема. за 3 месеца може да стане слънце а може и донор. :yes:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 12 Юли 2010, 21:30

ddddk написа:.... Прегледай първите 10 теми от първа страница. Всичките завършват с офф-топик...

Тази тема въобще си беше ОФФ като за технически подфорум и не беше за тук, но ако трябваше да я преместя в този вид честно казано не знам за къде ще пасне ...
Оставих я само защото ми се струва, че въпроса е сериозен най-вече относно търпимостта към различни мнения и уважението към останалите колеги, но май ефекта клони към нула
Както и да е сега ще я заключа темата защото отива мъм 2-ра страница и става страшно....

Назад към E34