Угасна в движение! Е34 525 ТДС
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Re: Угасна в движение! Е34 525 ТДС
dinozab написа:Вие плочката ли сменихте или цялата помпа?Иначе порцията гориво за която ти говоря се наглася с местене на самата плочка напред - назад.С въртенето на помпата се коригира аванса
Ами аз останах с убеждението че сменя майстора само плочката понеже моята си помпа скоро беше ревизирана и и бях сменил всички уплътнения(нямаще ме когато е сменяна),а вчера когато пуснах мнение че тресе разбрах че е сложил цялата помпа понеже там откъдето ч взех оня я е маркирал за да не си крадна плочката понеже се разбрахме ако не работи да му я върна и се сещаш че мога да си зема плочката да сложа моята и да кажа-ами тая не стаа! та така!не е бутана плочката,поне не от нас,не е подавано гориво-притеснява ме това тресене защото ако и тая помпа не стаа да я връщам и така!Предстои ми утре закачане на диагностиката и ще видя на колко е нагласена и ако е на 3,5-4 и тресе начи има некъв кахър!и така!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Да може да е пълна вътре с боклуци и затова да тресе.Иначе 3,5-4 не трябва да тресе въобще.По принцип колкото е по-малка тая стойност която ти пиша толкова е в повече порцията гориво и колкото е повече порцията гориво мотора почва да тресе на като му падат оборотите и на празен ход.Така че накарай тоя дето ще ти прави диагностиката да си поиграе да видиш при различни стойности как се държи мотора и съответно как върви 

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
ахм,ясна работата-а как да ги изгоня тея мизерии отвътре и какво имащ впредвид това да си поиграе-да местим плочката ли или има вариант чрез компа да се променят тези стойности?
и какво точно масло трябваше да се сипе в нафтата АТФ нали?
![]()
![]()
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
А за помпата в резервоара никой нищо не каза?
Мойта на времето така гаснеше, и после след зверско въртене припалваше...
Мойта на времето така гаснеше, и после след зверско въртене припалваше...
momo-1st написа:ахм,ясна работата-а как да ги изгоня тея мизерии отвътре и какво имащ впредвид това да си поиграе-да местим плочката ли или има вариант чрез компа да се променят тези стойности?
http://translate.google.bg/?hl=bg&tab=wT#mk|bg|
заеби

by ''kompleksa''
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
ivan. написа:momo-1st написа:ахм,ясна работата-а как да ги изгоня тея мизерии отвътре и какво имащ впредвид това да си поиграе-да местим плочката ли или има вариант чрез компа да се променят тези стойности?
http://translate.google.bg/?hl=bg&tab=wT#mk|bg|
заеби

![]()
![]()
- evga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-34 tds комби
Здравей колега и аз имам подобен проблем. При мен като изключа от скорост гасне но като е студена. Когато си карам и върна газта и като подам пак стрелката за разхода се качва до 5-6л а оборотите си стоят и изведнъж захапва. Друг път стрелката минава над 10л на 100 светва лампата на дюзата и тогава захапва. Като сменям предавките пак се получава изчакване от 1-2 сек. докато зацепи. Иначе колата си върви;пали;държи обороти но понякога претриса. Ходих на диагностика но нищо не излезе. Мисълта ми е дали е от помпата и ако е от нея да почвам да си търся друга.
Благодаря предварително 

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
evga написа:Здравей колега и аз имам подобен проблем. При мен като изключа от скорост гасне но като е студена. Когато си карам и върна газта и като подам пак стрелката за разхода се качва до 5-6л а оборотите си стоят и изведнъж захапва. Друг път стрелката минава над 10л на 100 светва лампата на дюзата и тогава захапва. Като сменям предавките пак се получава изчакване от 1-2 сек. докато зацепи. Иначе колата си върви;пали;държи обороти но понякога претриса. Ходих на диагностика но нищо не излезе. Мисълта ми е дали е от помпата и ако е от нея да почвам да си търся друга.Благодаря предварително
Ами при мен с подобни проблеми излезе плочка,както си видял вече!а гледам си от Русе-там имате голем майстор на тея дизели-иди при него!
![]()
![]()
- evga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-34 tds комби
За кой майстор говориш точно колега? Има един Цанко помпаджията от който хич не съм доволен 

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3