Отзад -> отпред?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Отзад -> отпред?
Здравейте колеги,
Така и така ще сменям спирачните апаратите на старата е34 ,не може ли да използвам предните и да ги сложа отзад на другата ми е34ка? Съвместими ли са с главината и и ако не има ли някакъв начин да станат?
Така и така ще сменям спирачните апаратите на старата е34 ,не може ли да използвам предните и да ги сложа отзад на другата ми е34ка? Съвместими ли са с главината и и ако не има ли някакъв начин да станат?

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Re: Отзад -> отпред?
чудиш се само каква глупост да измислиш 

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
BULL3T написа:Здравейте колеги,
нестава

задните в тях е вгаден барабан за ръчната спирачка,а на предните не е предвидено ,пък и размера им е различен
....ама знае ли човек

BULL3T написа:Здравейте колеги,
Всичко става, ама добре че в случая е почти невъзможно да стане иначе най - много да се претрепеш.
Ако ти е направило впечатление задните апарати са доста по - малки от предните, което е обусловено от диаметъра на буталото и действащите спирачни сили. Всичко се прави с единствената цел задните колела да не блокират никога, защото ако блокират завъртането ти при спиране ти е в кърпа вързано.
Заглавието ли си объркал, това което питаш ли или аз не зацепвам?
BULL3T написа:.... не може ли да използвам предните и да ги сложа отзад на другата ми е34ка?....
Спирачната система като почнеш от казанчето за течността, минеш през спираачни цилиндри и маркучи и свършиш с дискове и спирачни апарати са изчислени за точно това шаси с точно този двигател.
Всякакви съчинения и измишльотини водят до промени в баланса на спирачните усилия и намаляват ефективността (не усилието) на спиране и правят колата неуправляема в най-критичните моменти.
Не знам въобще как си стигнал до тази идея

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Ок разбрах ви,може да заключвате темата,мерси.... 

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
6 мнения
• Страница 1 от 1