прозрачни халогени
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
прозрачни халогени
Някой има ли такива халогени да покаже как седат,4е така изглеждат добре ама да не седът селско все едно са купувани от илиянци като ангел айс за Е34
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-5-SERIES-E34- ... 5887dcfaf7
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-5-SERIES-E34- ... 5887dcfaf7
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
Re: прозрачни халогени
не щото ангел аиса тоя дето го имат някой за мен не седи хубаво много ефтино стои и загрозява колата правия една изцъклена.Имаше едни в ебей копиращи 4ерна хела много яки пак с ангел айс на на цена 250 лири пи6е6е 4е са със ксенон ама ве4е ги няма мисла 4е те ще седат бая красиво и ще изглежда оригинално което е най важното за една Е34 се пак не е Е36 там може да се позволи тунинг на Е34 само се загрозява според мен само едни М джанти и броня я прават красива всичко дръго е кич.но пусти фарове не светят нищо
Bogdan_Nikolov написа:не щото ангел аиса тоя дето го имат някой за мен не седи хубаво много ефтино стои и загрозява колата правия една изцъклена.Имаше едни в ебей копиращи 4ерна хела много яки пак с ангел айс на на цена 250 лири пи6е6е 4е са със ксенон ама ве4е ги няма мисла 4е те ще седат бая красиво и ще изглежда оригинално което е най важното за една Е34 се пак не е Е36 там може да се позволи тунинг на Е34 само се загрозява според мен само едни М джанти и броня я прават красива всичко дръго е кич.но пусти фарове не светят нищо

by ''kompleksa''
Колега, то не си струва много....Истинска Хела черна свършва в ибей на около 150 евро и то в много добро състояние.
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
виж те за тея става въпрос дали 6те седът добр
http://mstyle-px.rtrk.co.uk/acatalog/info_e34_ms_3.html
http://mstyle-px.rtrk.co.uk/acatalog/info_e34_ms_3.html
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
викаш пак ще изглежда изцъклена и евтин тунинг а дали 6те светят по добре
Колега, то малко в посока чат отива, ама карай.
Изобщо не мога да ти кажа, как ще светят, защото не ми се вярва да си сложа някога такова лайно на колата. Аз си взех оргинални халогени (германеца ги беше спестил при поръчката) от далечната 96 г. и съм доволен. Истината е, че и рядко ги пускам, защото просто рядко пада мъгла.
Изобщо не мога да ти кажа, как ще светят, защото не ми се вярва да си сложа някога такова лайно на колата. Аз си взех оргинални халогени (германеца ги беше спестил при поръчката) от далечната 96 г. и съм доволен. Истината е, че и рядко ги пускам, защото просто рядко пада мъгла.
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
а аз без халогените не мога да крам нощем без тях нищо не се вижда а ако има дъжд карам на магия ама уважавам чуждото мнение и мен не ми харесват китайски боклуци ама като новите са толкова скъпи как да си ги купиш ако имах толкова пари за фарове щях да карам Е38 

Не знам, аз и затова не се обаждам. Аз ако си пусна халогените, без да има условия за това, в най - добрият случай ще последва спиране със синя лампа и обясняване, кога се ползват.
Цените и тях не мога да ги коментирам, ама все си мисля, че след като съм дал 30 евро за халогени втора ръка до България да станат най - много 100 лв. Ама знае ли човек
Цените и тях не мога да ги коментирам, ама все си мисля, че след като съм дал 30 евро за халогени втора ръка до България да станат най - много 100 лв. Ама знае ли човек

- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
някой има ли обеснение защо не може денем да се кара на халогени и защо пишат фишове за това аз лично имам 2 и пак си карам така на инат питам на кого пре4а мамка му
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Bogdan_Nikolov написа:някой има ли обеснение защо не може денем да се кара на халогени и защо пишат фишове за това аз лично имам 2 и пак си карам така на инат питам на кого пре4а мамка му
Защото в закона така пише - "умните глави" са го сметнали така и сега трябва да го спазваме... и правилото е общовалидно без значение на марка модел и вид на халогените (реално по-голямата част не заслепяват, но има и такива срещу които не може да се гледа...)... пак ще се разводни темата като при "ксенон без лупа", но факт...
Пишат фишове, защото могат, в правото си са (според ЗДвП), защото искат и защото не можеш обжалва...
За хубава видимост дори и на стари рефлектори - система ксенонче с крушки не повече от 4300К и съм доволен - на който му жълтеят да си кара с 6000К и да се жалва, че не вижда (не сравнявайте 6000К с нажежаема крушка - все пак разликата е огромна, дори и при гадна цветова температура)...
- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: М6
Пишат за халогени да вярно е недават да се кара при ясно време,само при намалена видимост
14 мнения
• Страница 1 от 1