странично огледало Е34
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
странично огледало Е34
Здравейте колеги, нов съм във форума ако нещо съм пропуснал в търсенето моля да ме извините! Проблема ми е следния: преди няколко дена някакъв неизвестен индивид е решил да ми свали дясното странично огледало,но не е успял, но затова пък е успял да натроши стъклото и пластмасата вътре. Въпроса ми е, след като си взема новото как да го сглобя? Пласмасата на моторчетата е счупена, също има две пластинки който се мотаеха безцелно при пластмасата но ме съмнява че са там без причина. Някой може ли да помогне, да обясни, или ако има снимков материал да качи или пусне препратка където има. Колата е Е34 520.Благодаря предварително.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Re: странично огледало Е34
ceco8105 написа:Здравейте колеги, нов съм във форума ако нещо съм пропуснал в търсенето моля да ме извините! Проблема ми е следния: преди няколко дена някакъв неизвестен индивид е решил да ми свали дясното странично огледало,но не е успял, но затова пък е успял да натроши стъклото и пластмасата вътре. Въпроса ми е, след като си взема новото как да го сглобя? Пласмасата на моторчетата е счупена, също има две пластинки който се мотаеха безцелно при пластмасата но ме съмнява че са там без причина. Някой може ли да помогне, да обясни, или ако има снимков материал да качи или пусне препратка където има. Колата е Е34 520.Благодаря предварително.
....щом ти е счупена пластмасата на моторчетата ,ти препоръчвам да я смениш с друга ( а по лесно ще ти е направо с моторчетата)....самата пластмаса с моторчетата е закрепена към корпуса с 4 болтчета и отдолу е с 4 кабела които не са запоени а са на кабелни обувки дърпат се и готово
ето ти и нагледно със снимки :
viewtopic.php?f=7&t=192299
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Колега, ако искаш имам моторчета за една 20-ка ще ти ги дам, имам и огледала, но са без подгрев 

колега имам две от моята Е34 ка ако те интересува драсни едно лс ще се разберем ще ти годам изгодно цялото.
- morkodan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: М6
Да колега най -добре си го смени цялото не са скъпи имат ги колегите.
5 мнения
• Страница 1 от 1