Аларма !?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
Аларма !?
Имам едно въпросче...от известно време насам когато вкючвам алармата(а тя си е с централно) ... се включва само тя но се за заключва....трябва да я изключа че пак да я включа за да се заключи...та че не е нормано не е ...а на какво може да се дължи проблема !?!
П.С. Имам по принцип проблем с задната дясна машинка...че не заключваше всеки пък но проблемът си беше от нея и само на вратата....а сега е на всички...има ли някаква връзка(дава на късо някъде или нещо такова) или проблемът е другаде ?!
Поздрави
!!!
П.С. Имам по принцип проблем с задната дясна машинка...че не заключваше всеки пък но проблемът си беше от нея и само на вратата....а сега е на всички...има ли някаква връзка(дава на късо някъде или нещо такова) или проблемът е другаде ?!
Поздрави

- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
Re: Аларма !?
При подобен проблем при мен се оказа алармата,или по-точно частта от нея която управлява централното.А моята е допълнително слагана.Взеха ми 20-на лева да я оправят.
Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
...е ок...питах само ако някой е попадал на същия проблем и е намирал решение..или се сеща за такова 

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
А когато заключваш само с ключа вратите имаш ли проблем?
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
Ми до сега не съм пробвал така...но няма и как да стане тъй като незнам кога ще се прецака става случайно и само понякога...и не мога да определя от какво се влияе
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Аз имам подобен проблем.При заключване всичко е ок но когато натисна копчето за отключване отключва веднъж после заключва после пак отклюва..Проблема го прави винаги (всички машинки са Ок) има и комфорт модул колата.Ходих до един "махленски майстор" чуди се цял ден и нищо не направи..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

7 мнения
• Страница 1 от 1