Прекомерен луфт на волана

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 TDS
Мечтае да кара: E31 M60B40

Re: Прекомерен луфт на волана

Мнение от naki4a » 24 Апр 2010, 23:56

Здравейте, да се похваля и аз. От както си купих колата имам подобните симптоми на колегата от 1-вия пост, + едно доста дразнещо тропане от предницата и от двете страни като влезна в дупка или карам по павирана улица, направо е "оркестър с певица" полудявам направо, а като се качи и някой в колата и ми каже -Ааа тропат ти биалетките и откачам! Предницата ми е гледана поне 5 пъти, през това време съм сменил: Централна щанга 2 чифта биалетки + тампони на малките носачи и на стаб. щангата които не играят роля. Стигнах и аз до въпросната втулка на оста на кутията към хебела, самоче така и на ми остава време да се заема с този проблем, а и още не е потекла кутията от към семеринги та да стане належащо. Някой минавал ли е по този път, защото то е най-лесно да се появя при първия стругар, ама друго е ако споделим мнение.
Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 26 Апр 2010, 14:42

195/65 15 са ми гумите,а вече няма от къде да е това тропане,смених шангата,4 носача и т.н. всичко ми е здраво,само секторната не съм я правил :mhihi: Защо са я натегнали? :roll:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 10 Юни 2010, 18:26

Чукането може да е от накрайник на кормилната рейка !?!?

Най-вероятно проблема е решен, а автора не е споделил (за съжаление)
Както и да е движение по темата няма почти 2 месеца, значи и интерес няма ...

tsb_bg
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

Предишна

Назад към E34