колеги,съвет за пастиране/боядисване
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: колеги,съвет за пастиране/боядисване
най - удачният вариант си остава според мен купуване на капак втора ръка с твоят цвят.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
@2bar написа:най - удачният вариант си остава според мен купуване на капак втора ръка с твоят цвят.
Съгласен съм,ама заради две-три драскотини,при положение че боята дори не е наппълно съборена а само наранена-не ми допада идеята баш!Въпреки че парите които ше вложа за реставрирането на боята ще са същите като за другия втора употреба,но все пак моя си е моя!как да ти кажа!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
понеже сьм бояджия и ти казвам че единствения вариант да ти е кеф да си гледаш колата и да не те е яд е да боядишеш капака сьс всички други варианти ще стане за смях 

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
BMW-Beast написа:понеже сьм бояджия и ти казвам че единствения вариант да ти е кеф да си гледаш колата и да не те е яд е да боядишеш капака сьс всички други варианти ще стане за смях
А няма ли да стане капака някак по пресен и по-различен тон до останалата част на колата?Просто по-нова боя?Или с едно цялостно пастиране след боята ше се реши проблема?
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
momo-1st написа:BMW-Beast написа:понеже сьм бояджия и ти казвам че единствения вариант да ти е кеф да си гледаш колата и да не те е яд е да боядишеш капака сьс всички други варианти ще стане за смях
А няма ли да стане капака някак по пресен и по-различен тон до останалата част на колата?Просто по-нова боя?Или с едно цялостно пастиране след боята ше се реши проблема?
ако бояджията ти е добар и работи с качествени бои и се пастира колата след боята нямя да личи никога

momo-1st написа:@2bar написа:най - удачният вариант си остава според мен купуване на капак втора ръка с твоят цвят.
Съгласен съм,ама заради две-три драскотини,при положение че боята дори не е наппълно съборена а само наранена-не ми допада идеята баш!Въпреки че парите които ше вложа за реставрирането на боята ще са същите като за другия втора употреба,но все пак моя си е моя!как да ти кажа!
ами и аз не знам, как да ми го кажеш....ако боята не е оригинална, разбирам. Ако боята се намира трудно, пак разбирам, ама при положение, че сам си наясно, че като сложиш частично боядисване, после пастиране, после малко съмнителен резултат и т.н., не виждам голям кяр от това, че си е твоят капак

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
ddddk написа:White 1913 Power написа: ... както си трябва?
Ето това понятие е трудно да се дефинира на Балканите...
Поздрави,
Д
А дали?
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Сигурно всички коли над 20 000лв се боядисват цялостно след удраскана броня 

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, не се връзвай много. Ползвай испитания вариянт с четчицата и няколко грама боя. Не един и двама са го правили, аз също и то на няколко коли, последната дори не беше моя. Не си хвърляй парите на халост а се потруди да си оправиш проблема.Нито е толкова трудно, нито си личи, ако не се вглеждаш. Който не знае за намесата, няма да забележи. Оправи си го по ефтиния начин, не е нужно да си спонсор на бояджиите/ без лоши чувства, но дерат кожи/ а вече ти е отговорено- пастираш после и всичко е ок.momo-1st написа:@2bar написа:най - удачният вариант си остава според мен купуване на капак втора ръка с твоят цвят.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
methanol написа:Сигурно всички коли над 20 000лв се боядисват цялостно след удраскана броня
няма значение колата дали е от 20 000 лева или от 2000 боядисва се там кадето е нужно е сега ако на някои му се дават пари за цялостно боядисване след като си е ожулил бронята ама ас не познавам текьф

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Това ми е идеята, но не съм виждал нови коли след частично пребоядисване да им личи по някакъв начин 

- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
methanol написа:Това ми е идеята, но не съм виждал нови коли след частично пребоядисване да им личи по някакъв начин
всичко е до маистора

- karsov
- Потребител
-
- Кара: БМВ
трябва ти някои добър " майстор " и мисля че само с частично боядисване ще си решиш проблема, а от каското би трябвало да ти дадът някои лев
http://pleasehelp.hit.bg/
- koceto 1232
- Потребител
-
- Кара: Е36 328 кабрио,Е92 330и
тушираи драскотините да не се вижда основата и гас.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2