проблем с бордкомпютър
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bu4komobil_kks
- Потребител
-
- Кара: E34 2.5i
- Мечтае да кара: на ALF космическия кораб
проблем с бордкомпютър
Здравейте нов съм във форум и отскоро съм собственик на возило от тази марка.проблема ми е следния:бордкомп.изписва(на немски и не е с големия борд,а е този под километража)лампа,течност за чистачки и накладки и се чува звук наподобяващ камбана всеки път когато дам на контакт.лампа имам изгоряла само на часовника(този който е на мястото на големия борд),нямам диодни крушки.течност за чистачки имам,вадих оная джаджа дето прилича на поплавък от казанчето,почистих я и я замерих с уред-работи.защо е така някой може ли да ми помогне?
п.с. да попитам тия е34 като отключиш колата светва ли плафона в купето?
п.с. да попитам тия е34 като отключиш колата светва ли плафона в купето?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: проблем с бордкомпютър
всичко си ти бачка така както трябва, спокойно.
Освен това можеш да си закупиш голям борд и да го монтираш и да работи коректно без нищо друго.
Поплавъка може да работи но провери кабелите до него.
останалите съобщения за грешки си ги оправи като проблеми.
Гонга (камбаната) може да се включва или заради отчетена грешка за да ти напонми или заради заради ниска температура, така че просто прочети в момента като даваш на контакт какви грешки ти изписва.
Освен това можеш да си закупиш голям борд и да го монтираш и да работи коректно без нищо друго.
Поплавъка може да работи но провери кабелите до него.
останалите съобщения за грешки си ги оправи като проблеми.
Гонга (камбаната) може да се включва или заради отчетена грешка за да ти напонми или заради заради ниска температура, така че просто прочети в момента като даваш на контакт какви грешки ти изписва.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Здравей колега, съветвам те -ако можеш я зякачи на "слушалки". Като дадеш на контакт ще си отчете грешките и няма да се чудиш излишно и да гадаеш. Ако е нещо по механиката, питай, но тук нямам познания, ако колегите имат повече, да казват. А за светването на плафона при отключване на колата това не е проблем, виждал съм го на други коли вече. А гонга просто ти сигнализира ( може да е за много неща) но беля няма да ти направи.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- bu4komobil_kks
- Потребител
-
- Кара: E34 2.5i
- Мечтае да кара: на ALF космическия кораб
грешката с течността за чистачки е оправена,поплавъка беше обърнат на обратно сега вече е наред.остават другите 2
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, провери накладките, ама ги преглдай добре. При мене се случи доста отдавна това- има накладка още, а показва проблем. А то тогава кой ти беше въдил мечки.... Оказа се че накладката има едно телче вътре, и като намалее феродото/ а то се вижда ясно, че може още да кара/ като натиснеш спирачките се допира в металният диск и затваря веригата и тогава светва лампата, да покаже че има износване- т.е. проблем. Много се чудихме първо ко стаа тука 

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
pepitoooooooooo написа:Колега, провери накладките, ама ги преглдай добре. При мене се случи доста отдавна това- има накладка още, а показва проблем. А то тогава кой ти беше въдил мечки.... Оказа се че накладката има едно телче вътре, и като намалее феродото/ а то се вижда ясно, че може още да кара/ като натиснеш спирачките се допира в металният диск и затваря веригата и тогава светва лампата, да покаже че има износване- т.е. проблем. Много се чудихме първо ко стаа тука
Колега това което си писал за каква кола е

6 мнения
• Страница 1 от 1