Проблем с автоматични скорости
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- angel_peev
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS, 94-та година
Проблем с автоматични скорости
Здравейте, колеги! От 2 седмици съм с автоматична кутия (карам BMW 525 TDS, 94-та година). В началото като я сложих беше перфектна, но след няколко дни протече масло от семерингата на масления съединител. От 2 дни ми прави проблеми - вчера и днес по 1 път, както си карам с 20-тина км/ч подавам газ, мотора се изфорсирва, а колата стои на място и ми изписва някаква грешка. След няколко секунди потегля на авариен режим. Загасям мотора и пак го паля и всичко е нормално. А когато я карам извън града след 120 км/ч много трудно наема, мотора реве, а почти не наема. Смених й маслото и измих филтъра с бензин. Маслото беше черно-кафяво, но не миришеше.
Днес се рових в един сайт и видях, че между маховика и пластината, която държи масления съединител има някакъв фланец, но на мен такъв не ми дадоха. Може ли всичко това да е от него? За теча на масло със сигурност е от него. Някой знае ли колко е дебел този фланец? Ако някой може да помага и с друга информация по проблемите, да пише!
Благодаря ви, предварително!
Днес се рових в един сайт и видях, че между маховика и пластината, която държи масления съединител има някакъв фланец, но на мен такъв не ми дадоха. Може ли всичко това да е от него? За теча на масло със сигурност е от него. Някой знае ли колко е дебел този фланец? Ако някой може да помага и с друга информация по проблемите, да пише!
Благодаря ви, предварително!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Проблем с автоматични скорости
и аз съм в тая група, като намалее маслото се държи така.
така че спри течовете и не я карай докато не ги спреш.
така че спри течовете и не я карай докато не ги спреш.

2 мнения
• Страница 1 от 1