725 tds 1997г.
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
725 tds 1997г.
Мисля да правя бартер...или просто да купя такова чудо...всмисъл BMW 520i 24V V6 150hp 110kw 1991г. срещу BMW 725 2.5tds 143hp 1997г. ....та да ви питам за +/- на 7-мицата...заслужава ли си при положение че 5-цата е след горе доло основен ремот да я заменя....частите скъпили ли са всмисъл за поддръжка как е...ии такива неща общо взето
)
П.С. А цената е 6300лв....с малък или голям пазарлък 6000лв. че може и по малко надявам се(само че не са дадени километри които ще видя на място)!!
Поздрави
!!!

П.С. А цената е 6300лв....с малък или голям пазарлък 6000лв. че може и по малко надявам се(само че не са дадени километри които ще видя на място)!!
Поздрави

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
Re: 725 tds 1997г.
...за това съм съгласен...мойто го взех за 5100 без никви екстри уж от познат(майка му д*б*)...но уж здраво и дадох още 2000-2500лв. отгоре(щото нали беше здраво) ....

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
От цени като тази 6300лв за е38 хората си вярват че наистина реалната цена за този невероятен автомобил е тази и вс друго над това е лоша оферта и хората като мен не могат да си продадат колите гледани с внимание и любов! Не се льжи да я вземаш колега.... Залагам на заминала гарнитура или спукана глава,конкретно за този автомобил....
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
iliew написа:От цени като тази 6300лв за е38 хората си вярват че наистина реалната цена за този невероятен автомобил е тази и вс друго над това е лоша оферта и хората като мен не могат да си продадат колите гледани с внимание и любов! Не се льжи да я вземаш колега.... Залагам на заминала гарнитура или спукана глава,конкретно за този автомобил....
Абсолютно и аз съм на същото мнение

Tова е някоя тотално занемарена кола
Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
Ясноо значи няма да го бъде...мерси за мненията пък ако реша да взимам нещо подобно ще звънна наколегата който предложи
)
П.С. Иначе ставаше въпрос за ето тази колица

(съжалявам ако логото на мобиле-то е в разрез с няой от правилата за рекл. но нямам други снимки)

П.С. Иначе ставаше въпрос за ето тази колица

(съжалявам ако логото на мобиле-то е в разрез с няой от правилата за рекл. но нямам други снимки)
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
А твоята кола на колко ще я купят? Смисъл ти колко ще доплатиш?
Някакви документи има ли колата? Фактури, сервизна книжка? Да знаеш, че в най-лошия случай ремонта по мотора ще струва 2000лв. (То 1 мотор струва толкова цял даже по-малко)
Виж я колата хубаво, вземи някой ТДС разбирач с тебе може и да е читава колата и да има някакъв дребен проблем. (примерно сцепен маркуч на турбо пътищата и да не върви добре)
Някакви документи има ли колата? Фактури, сервизна книжка? Да знаеш, че в най-лошия случай ремонта по мотора ще струва 2000лв. (То 1 мотор струва толкова цял даже по-малко)
Виж я колата хубаво, вземи някой ТДС разбирач с тебе може и да е читава колата и да има някакъв дребен проблем. (примерно сцепен маркуч на турбо пътищата и да не върви добре)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега, подкрепям мнението на колегите по-горе, но има и нещо друго! Колата ми се вижда че е удряна и боядисвана частично... има и ударени елементи които не са оправени-багажника например... колата може да си има неща които не работят и затова цената да е такава...
Ще ти кажа пресен пример... наскоро приятел искаше да си взима 36-ца, 20-ска, но не разполагаше с много парички... то и за какво ли са му... всеки втори мангал кара такава кола... Намерихме една сребриста , която действително си имаше забележки, но с мерак и труд от моя страна и малко парички колата си стана прилична. Да не говорим че е с лети джанти, М-тех 2 волан, М-топка за скоростите... Сега момчето си реже 20-ската и си прави кефа на цена от 2000лв и данък от 30лв .... сега някой ще каже "да ама те читавите са по 6000..."... нека
Така че аз те съветвам да видиш колата все пак. Ще има забележки, но все пак - "каквото плащаш-взимаш"... ако те устройва, не виждам какъв е проблема. Да не говорим, че това е най-малкия мотор който се предлага за Е38 и съответно колата е най-орязана от към екстри. Те 25-ците си нямат цена по принцип... тук в един автосалон капарираха онзи ден една такава 725 за 7000, като визуално няма абсолютно никакви забележки (освен пожълтелите фарове-както са на доста...). Взимай някой който разбира и я виж колицата... поне ще си опитал и няма да се ядосваш после. Е38 е голяма кола! Само й виж вътре салона и после пак на 34-ката
Успех!
Ще ти кажа пресен пример... наскоро приятел искаше да си взима 36-ца, 20-ска, но не разполагаше с много парички... то и за какво ли са му... всеки втори мангал кара такава кола... Намерихме една сребриста , която действително си имаше забележки, но с мерак и труд от моя страна и малко парички колата си стана прилична. Да не говорим че е с лети джанти, М-тех 2 волан, М-топка за скоростите... Сега момчето си реже 20-ската и си прави кефа на цена от 2000лв и данък от 30лв .... сега някой ще каже "да ама те читавите са по 6000..."... нека

Така че аз те съветвам да видиш колата все пак. Ще има забележки, но все пак - "каквото плащаш-взимаш"... ако те устройва, не виждам какъв е проблема. Да не говорим, че това е най-малкия мотор който се предлага за Е38 и съответно колата е най-орязана от към екстри. Те 25-ците си нямат цена по принцип... тук в един автосалон капарираха онзи ден една такава 725 за 7000, като визуално няма абсолютно никакви забележки (освен пожълтелите фарове-както са на доста...). Взимай някой който разбира и я виж колицата... поне ще си опитал и няма да се ядосваш после. Е38 е голяма кола! Само й виж вътре салона и после пак на 34-ката

Успех!
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
Zubcho написа:А твоята кола на колко ще я купят? Смисъл ти колко ще доплатиш?
...ми не съм стигнал да питам още какъв вид бартер предлага...питах просто общо информативно...но и за съжаление не познавам много ТДС-разбирачи...само няколко нормани си сервизаджии но нищо специално или конкретно за модела!!
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Колега, подкрепям мнението на колегите по-горе, но има и нещо друго! Колата ми се вижда че е удряна и боядисвана частично... има и ударени елементи които не са оправени-багажника например... колата може да си има неща които не работят и затова цената да е такава...
Успех!
...мдаа заа шасито съм абселютно съгласен...добре значи остава да си намеря някой разбирач...така да се каже...всъщност ако някой е съгласен и желае да помогне и може да даде компетентно мнение по въпроса ще съм му задължен

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Колега,аз карам е34 525тдс.
Да,има някои неща които се разбират от един два погледа-кръгчета но тези коли не са от най-опростените!
Ако ти дават задължително е да направиш диагностика.
Всичко друго е като покупката на която и да е кола.
Имай предвид че подръжката не е като на е34;(
В раздела има тема за ТДС от А до Я.Хвърли и едно око;)
Да,има някои неща които се разбират от един два погледа-кръгчета но тези коли не са от най-опростените!
Ако ти дават задължително е да направиш диагностика.
Всичко друго е като покупката на която и да е кола.
Имай предвид че подръжката не е като на е34;(
В раздела има тема за ТДС от А до Я.Хвърли и едно око;)
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Вземаи не се чуди,Е 38 и Е 34 са на светлинни години.Какво и толкова на тази ?
Гледам с рьчна кутия е ,с един чип или пОвер бокс ,естественно ако железата са здрави,тоя мотор полита.
Каква диагностика.вземаш човек с тебе с лаптоп и поне Карсофт и закачате на място ,без да питаш много много,ако не искат продавачите ,е то вече е ясно
Гледам с рьчна кутия е ,с един чип или пОвер бокс ,естественно ако железата са здрави,тоя мотор полита.
Каква диагностика.вземаш човек с тебе с лаптоп и поне Карсофт и закачате на място ,без да питаш много много,ако не искат продавачите ,е то вече е ясно
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
13 мнения
• Страница 1 от 1