Проблем заключвам и ами сега !
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем заключвам и ами сега !

имам има няма 1 ампер утечка втори акумулатор ми скапа отрязах аларми щото и втори джам чупа

та да питам що ажеба тъпата кола не иска да отключи механично вратата като е паднал акумулатора с ключа мога да забравя да я отключа някви идей щото утре е неделя и да покопаме малко

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: Проблем заключвам и ами сега !
Започваш мерене с мултицет от нещата слагани допълнително и след това минаваш на бушоните един по един до установяване на проблема... може и някой кабел някъде да прави проблем, но поне установи в коя верига е утечката... успех!
Не може нито една от двете врати да не се отключва без ток... или нещо са преправяни/прецакани ?!
Не може нито една от двете врати да не се отключва без ток... или нещо са преправяни/прецакани ?!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Имам ключ имам и централно и аларми и комфорт модули и глупости
въпроса е що не иска да се отключи колата по механичен начин !
пробвах тва с 45-то градуса дигане на дръжката и напиняне не става
въпроса е що не иска да се отключи колата по механичен начин !
пробвах тва с 45-то градуса дигане на дръжката и напиняне не става
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- gi4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: -ше Е34 525 м50
може да се е поизтъркал ключа. и на мене се е случвало трудно да отключва. с ток врътвам на има-няма 30 градуса, а без, на около 90. пробвай малко повече, до упор и поразмърдай в крайно положение, та ако се е позахабил, може да "захване". при мене се получаваше...
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
....същия проблем го имах и аз преди два-три дена ама я отворих по нетрадиционен начин....акумулатора беше паднал,че не я бях карал отдавна поради друг проблем,и решавам да я отключа и -
к*р...поумувах,обаждах се на Пенчев за идеи,ама не и не.Накрая си отворих багажника и какво да видя - сетих се че съм извел в багажника плюс за захранване на усилвател,да ама откъде минус???
И оттам веднага кабели от другата кола,плюса на захранването за музиката а минуса на ухото на ключалката на багажника и -о,чудо! завъртях ключа и се отвори! 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И през плафона на багажника се подавало ток
Аз не съм го правил защото когато се е налагало се справях с номера с частичното вдигане на дръжката.
Това на '90 Е34. Сега на '95 Е34 и да няма грам ток си се отваря с ключа. Вероятно е или от годината или защото тази няма заводска аларма и двойно заключване ?

Аз не съм го правил защото когато се е налагало се справях с номера с частичното вдигане на дръжката.
Това на '90 Е34. Сега на '95 Е34 и да няма грам ток си се отваря с ключа. Вероятно е или от годината или защото тази няма заводска аларма и двойно заключване ?
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Със заводска аларма и двойно заключване съм и съм я отключвал и заключвал и в двата режима без акумулатор и какви ли не експерименти още и си се получава... интересно ми е, че веднъж след подобно нещо не искаше да бачка централното с алармата... затова при закачен акумулатор ръчно до край в двете посоки и готово 
ПС: те не са ли всичките с двойно заключване или говорим за афтърмаркет рипеър кит

ПС: те не са ли всичките с двойно заключване или говорим за афтърмаркет рипеър кит

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
ако нема кора под двигателя може да се даде ток направо на стартера(демек силовия плюсов кабел) и те така
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- Rusalov
- Потребител
-
- Кара: e39
Колега, минах през този проблем и аз...мислех,че само при мен е така,ама явно не е. захранване през плафона на багажника върши работа. Вече 2 пъти съм го правил 

То тва с механичното заключване и отключване май е привсички е 34ки. При моята примерно случая е такъв от шоферската страна няма отваряне с ключа както и да въртя както и да дърпам дръжката нестава. Докато от другата страна завъртам ключа на около 40% дърпам дръжката и готово. Това става без значение дали има ток или няма. Даже сега последно съм я заключвал без акумолатор.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
kraininski написа:ако нема кора под двигателя може да се даде ток направо на стартера(демек силовия плюсов кабел) и те така
кората е доста напред, така че не пречи... ма си е тегаво залягането принципно... но става...
по принцип е странен проблема, би трябвало да се отключват... да няма интервенции на брави по тез коли

13 мнения
• Страница 1 от 1