E32 обръщане на волан?
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
E32 обръщане на волан?
Здравейте колеги... от много време ми е страшно мерак за E32 и съм харесал една от Англия.
Интерисува ме има ли някой, който може да ми обърне волана качествено и колко горе долу би струвало?
Поздрави!
Интерисува ме има ли някой, който може да ми обърне волана качествено и колко горе долу би струвало?
Поздрави!
4 8 15 16 23 42
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: E32 обръщане на волан?
ще ти кажа че не си заслужава, това което ще ти струва по добре си вземи една читава германка или от сорта.
иначе за обръщане невъзможни неща няма, не е трудно, а части не е като да не се намират...

иначе за обръщане невъзможни неща няма, не е трудно, а части не е като да не се намират...

- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
_65536_kb_sec_ написа:ще ти кажа че не си заслужава, това което ще ти струва по добре си вземи една читава германка или от сорта.
иначе за обръщане невъзможни неща няма, не е трудно, а части не е като да не се намират...![]()
![]()
Тоз с модемната скорост е човека

И гледай да е поне 4.0л

'...engage your brain before difflocks...'
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
_65536_kb_sec_ написа:ще ти кажа че не си заслужава, това което ще ти струва по добре си вземи една читава германка или от сорта.
иначе за обръщане невъзможни неща няма, не е трудно, а части не е като да не се намират...![]()
![]()
Само ми кажи за кое обръщане невъзможни неща няма

Аве хора вие докога ще се подигравате с живота си ве й акъл йок дет се вика

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dinozab написа:_65536_kb_sec_ написа:ще ти кажа че не си заслужава, това което ще ти струва по добре си вземи една читава германка или от сорта.
![]()
Само ми кажи за кое обръщане невъзможни неща нямаСпецялно при Е32 и Е34 конзолота на волана си е заварена фабрично за панела преграждащ купето и двигателния отсек.В любимата ни България кво правят или режат конзолата и я заварят от другата страна
или режат целия панел и слагат такъв с ляв волан
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аве хора вие докога ще се подигравате с живота си ве й акъл йок дет се вика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В много голяма грешка, си, наскоро смених кормилна конзола и мога да ти кажа че цялата се държи на болтове, а пръта е плъг'н'плей, дупките на купето са оформени само се избиват, а старите се запълват с въпросните парчета.
Разлики има в педалите и стойките им, както и в скоростния лост на автоматика.

- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Всичко се разглабя и е на болтове, не се реже. Остава въпроса, че ще е 'правеняк' и колкото повече екстри, толкова повече игра.
'...engage your brain before difflocks...'
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Ясно, отказахте ме. Не ми се кара "рисков правеняк"
Благодаря Ви.
Благодаря Ви.
4 8 15 16 23 42
- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Зависи кой го е правил и как го е правил. Рязане заваряне нима в завода производител не режат и не заварят. Друг е вапроса дали си струва да се дават едни пари, като може с тях да си купиш направо е32-ка с ляв волан.
bmw318tds написа:Зависи кой го е правил и как го е правил. Рязане заваряне нима в завода производител не режат и не заварят. Друг е вапроса дали си струва да се дават едни пари, като може с тях да си купиш направо е32-ка с ляв волан.
А дали ще е в състоянието, в което ще дойде от Англия

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Pei4 написа:bmw318tds написа:Зависи кой го е правил и как го е правил. Рязане заваряне нима в завода производител не режат и не заварят. Друг е вапроса дали си струва да се дават едни пари, като може с тях да си купиш направо е32-ка с ляв волан.
А дали ще е в състоянието, в което ще дойде от Англия
а дали няма да е?предполужения може да правим до утре

10 мнения
• Страница 1 от 1