E32 обръщане на волан?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

E32 обръщане на волан?

Мнение от |`oTuH » 24 Мар 2010, 19:41

Здравейте колеги... от много време ми е страшно мерак за E32 и съм харесал една от Англия.
Интерисува ме има ли някой, който може да ми обърне волана качествено и колко горе долу би струвало?

Поздрави!
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: E32 обръщане на волан?

Мнение от cod-cdbp » 24 Мар 2010, 19:49

ще ти кажа че не си заслужава, това което ще ти струва по добре си вземи една читава германка или от сорта.
иначе за обръщане невъзможни неща няма, не е трудно, а части не е като да не се намират... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Disco 300Tdi

Мнение от 6inline » 24 Мар 2010, 21:26

_65536_kb_sec_ написа:ще ти кажа че не си заслужава, това което ще ти струва по добре си вземи една читава германка или от сорта.
иначе за обръщане невъзможни неща няма, не е трудно, а части не е като да не се намират... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тоз с модемната скорост е човека :yes:
И гледай да е поне 4.0л :yes:
'...engage your brain before difflocks...'

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 25 Мар 2010, 0:40

_65536_kb_sec_ написа:ще ти кажа че не си заслужава, това което ще ти струва по добре си вземи една читава германка или от сорта.

Само ми кажи за кое обръщане невъзможни неща няма :kuku: Спецялно при Е32 и Е34 конзолота на волана си е заварена фабрично за панела преграждащ купето и двигателния отсек.В любимата ни България кво правят или режат конзолата и я заварят от другата страна :bang: или режат целия панел и слагат такъв с ляв волан :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
Аве хора вие докога ще се подигравате с живота си ве й акъл йок дет се вика :kuku: :kuku: :kuku: :bang: :bang: :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Мар 2010, 11:09

dinozab написа:

Само ми кажи за кое обръщане невъзможни неща няма :kuku: Спецялно при Е32 и Е34 конзолота на волана си е заварена фабрично за панела преграждащ купето и двигателния отсек.В любимата ни България кво правят или режат конзолата и я заварят от другата страна :bang: или режат целия панел и слагат такъв с ляв волан :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
Аве хора вие докога ще се подигравате с живота си ве й акъл йок дет се вика :kuku: :kuku: :kuku: :bang: :bang: :bang:

В много голяма грешка, си, наскоро смених кормилна конзола и мога да ти кажа че цялата се държи на болтове, а пръта е плъг'н'плей, дупките на купето са оформени само се избиват, а старите се запълват с въпросните парчета.
Разлики има в педалите и стойките им, както и в скоростния лост на автоматика.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Disco 300Tdi

Мнение от 6inline » 25 Мар 2010, 11:27

Всичко се разглабя и е на болтове, не се реже. Остава въпроса, че ще е 'правеняк' и колкото повече екстри, толкова повече игра.
'...engage your brain before difflocks...'

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 25 Мар 2010, 12:34

Ясно, отказахте ме. Не ми се кара "рисков правеняк"
Благодаря Ви.
4 8 15 16 23 42

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325TDS

Мнение от bmw318tds » 27 Мар 2010, 1:25

Зависи кой го е правил и как го е правил. Рязане заваряне нима в завода производител не режат и не заварят. Друг е вапроса дали си струва да се дават едни пари, като може с тях да си купиш направо е32-ка с ляв волан.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pei4 » 27 Мар 2010, 20:42

bmw318tds написа:Зависи кой го е правил и как го е правил. Рязане заваряне нима в завода производител не режат и не заварят. Друг е вапроса дали си струва да се дават едни пари, като може с тях да си купиш направо е32-ка с ляв волан.

А дали ще е в състоянието, в което ще дойде от Англия ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 27 Мар 2010, 21:13

Pei4 написа:
bmw318tds написа:Зависи кой го е правил и как го е правил. Рязане заваряне нима в завода производител не режат и не заварят. Друг е вапроса дали си струва да се дават едни пари, като може с тях да си купиш направо е32-ка с ляв волан.

А дали ще е в състоянието, в което ще дойде от Англия ;)

а дали няма да е?предполужения може да правим до утре ;)

Назад към E34