Ремонт на пикселите на таблото

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: Ремонт на пикселите на таблото

Мнение от Zubcho » 26 Фев 2010, 16:33

///peter написа:Жорка, не беше за мен това начинание, аз мога да го оправя щото ми е кеф да се ръчкам но няма време да си кажа здрасти вече, та като видяхме колко са сериозни колегите просто се отказахме.
На теб ще ти напиша ЛС, какво ще правим :)

Колега не така. Хубаво е да направиш 1 табло да разбереш дали има резултат от смяната и после да се отказваш. При положение, че си единствения в БГ дето оправя таблата как мислиш все ще има 10 човека които да искат да им се оправят таблата.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Ремонт на пикселите на таблото

Мнение от Vasko » 27 Фев 2010, 19:49

///peter написа:Жорка, не беше за мен това начинание, аз мога да го оправя щото ми е кеф да се ръчкам но няма време да си кажа здрасти вече, та като видяхме колко са сериозни колегите просто се отказахме.
На теб ще ти напиша ЛС, какво ще правим :)

Аз съм другият ,който също е готов да си плати сумичката за да може таблото с пикселите да ми се оправи,че идва лято и пак ще става мъка със засичането.Ще трябва да се става рано сутрин когато слънцето още не е напекло за да се засичат. А вече честно ми писна -няколко години го търкалям така това табло, пробвах какво ли не накрая спрях да му обръщам внимание.Зимата се трае,ама сега като дойде пак лято и ..мъка :((((.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Предишна

Назад към E34