Маслен радиатор-студен???

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Re: Маслен радиатор-студен???

Мнение от Пресиян Василев » 03 Фев 2010, 20:14

По темата.Колата има маслен термостат,незнам да ли се знае,но колега,остави мотора повече да загрее зада отвори и циркулира през радиатора.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 03 Фев 2010, 20:19

ivan. написа:
kirililiev написа:
ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.
извън нея -такъв виртуален мизерник -Няма за мен :yes:
Е виж се само колко си зле :mhihi:
ми при топла кола долу горе са на една температура

само ми обясни как при еднаква темп. едното е студено ,а другото топло :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

еми пич,при нормална температура маслото ми седи на 84 до 90 градуса,на водата също.
тва че на пича радиатора му е студен не значи че маслото му е по студено от водата
......................еми пич ;) нормално е горе долу-така,ама човека за това е пуснал тема-защото при него не се получава :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВИЖ ТАМ В ИНТЕРНЕТ И МУ КАЖИ :mhihi:

не бе,ще питам тебе,нали си експерт,светни ме що не загрява масления радиатор,щото тука имаме 3,4 коли с маслено охлаждане и те остават студени,караме ги доста кораво, и нещеш ли като пипнем радиаторите се оказва че не са загрели,сигурно са счупени,или са с гъсто масло,даже грес наливаме от 6,лева.тва че радиатора е студен не значи че маслото е студено,са разбра ли ме по добре или да ти го обяснявам още 15 минути.
Последна промяна kirililiev на 03 Фев 2010, 20:23, променена общо 1 път

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 03 Фев 2010, 20:22

kirililiev написа:
ivan. написа:
kirililiev написа:
ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.

само ми обясни как при еднаква темп. едното е студено ,а другото топло :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

еми пич,при нормална температура маслото ми седи на 84 до 90 градуса,на водата също.
тва че на пича радиатора му е студен не значи че маслото му е по студено от водата
......................еми пич ;) нормално е горе долу-така,ама човека за това е пуснал тема-защото при него не се получава :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не бе,ще питам тебе,нали си експерт,светни ме що не загрява масления радиатор,щото тука имаме 3,4 коли с маслено охлаждане и те остават студени,караме ги доста кораво, и нещеш ли като пипнем радиаторите се оказва че не са загрели,сигурно са счупени,или са с гъсто масло,даже грес наливаме от 6,лева.

СТУДЕН,БАТКО ТИ Е НЯКОЙ НЕИЗМИТ КОСЪМ ПО ГЛАВАТА НАД МОЗЪКА...............ЗАщО МЕ КАРАш ДА ПИшА ГЛУПОСТТИ................отговор ми само:кое загрява по-бързо флуида или антифриза?аз да те улесня,че са по едно време ;)
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от kirililiev » 03 Фев 2010, 20:27

ivan. написа:
kirililiev написа:
ivan. написа:
kirililiev написа:

не бе,ще питам тебе,нали си експерт,светни ме що не загрява масления радиатор,щото тука имаме 3,4 коли с маслено охлаждане и те остават студени,караме ги доста кораво, и нещеш ли като пипнем радиаторите се оказва че не са загрели,сигурно са счупени,или са с гъсто масло,даже грес наливаме от 6,лева.

СТУДЕН,БАТКО ТИ Е НЯКОЙ НЕИЗМИТ КОСЪМ ПО ГЛАВАТА НАД МОЗЪКА...............ЗАщО МЕ КАРАш ДА ПИшА ГЛУПОСТТИ................отговор ми само:кое загрява по-бързо флуида или антифриза?

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 03 Фев 2010, 21:17

Хайде да пишем по темата, защото инак ще се наложи да я заключа :).

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 03 Фев 2010, 23:36

presko79 написа:По темата.Колата има маслен термостат,незнам да ли се знае,но колега,остави мотора повече да загрее зада отвори и циркулира през радиатора.

Това ако е верно.............ама щом го пишеш............значи ние с киро т.е. двамата глупаци мое да си пишем теории доста и човека(автора на темата) няма да разбере
нищо и го съветвам да обърне внимание на този ти пост :yes:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пресиян Василев » 03 Фев 2010, 23:46

И тдс-ките го имат без оная измишльотина 318.Намира се под масления филтьр тоест в самото тяло под филтьра.
При 318 е една глупост с кутия зад ГНП ,влиза масло и вода ,че там топли ли охлажда ли ,не е ясно и често става причина за смесване

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 04 Фев 2010, 0:01

Под номер 4 на схемата:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=30

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пресиян Василев » 04 Фев 2010, 0:32

Peter Angelov написа:Под номер 4 на схемата:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=30

:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kirililiev » 04 Фев 2010, 12:08

ivan. написа:
presko79 написа:По темата.Колата има маслен термостат,незнам да ли се знае,но колега,остави мотора повече да загрее зада отвори и циркулира през радиатора.

Това ако е верно.............ама щом го пишеш............значи ние с киро т.е. двамата глупаци мое да си пишем теории доста и човека(автора на темата) няма да разбере
нищо и го съветвам да обърне внимание на този ти пост :yes:

аз какво ти написах,че странно,че имаме 5,6 бараки с маслени радиатори които остават студени,написах че може в завода да са сложили термостат и компетентните да се изкажат,а ти почна да говориш за някакви масла от 6,лв и да съм прочетял в интернет за да съм обяснял на човека,спрях вчера
да пиша щото явно ти беше в някакво настроение породено от някакъв флуид на спиртна основа.

Предишна

Назад към E34