Маслен радиатор-студен???
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Re: Маслен радиатор-студен???
По темата.Колата има маслен термостат,незнам да ли се знае,но колега,остави мотора повече да загрее зада отвори и циркулира през радиатора.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ivan. написа:......................еми пичkirililiev написа:ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.
извън нея -такъв виртуален мизерник -Няма за мен
Е виж се само колко си зле
ми при топла кола долу горе са на една температура
само ми обясни как при еднаква темп. едното е студено ,а другото топло![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми пич,при нормална температура маслото ми седи на 84 до 90 градуса,на водата също.
тва че на пича радиатора му е студен не значи че маслото му е по студено от водатанормално е горе долу-така,ама човека за това е пуснал тема-защото при него не се получава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ТАМ В ИНТЕРНЕТ И МУ КАЖИ
не бе,ще питам тебе,нали си експерт,светни ме що не загрява масления радиатор,щото тука имаме 3,4 коли с маслено охлаждане и те остават студени,караме ги доста кораво, и нещеш ли като пипнем радиаторите се оказва че не са загрели,сигурно са счупени,или са с гъсто масло,даже грес наливаме от 6,лева.тва че радиатора е студен не значи че маслото е студено,са разбра ли ме по добре или да ти го обяснявам още 15 минути.
Последна промяна kirililiev на 03 Фев 2010, 20:23, променена общо 1 път
kirililiev написа:ivan. написа:......................еми пичkirililiev написа:ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми пич,при нормална температура маслото ми седи на 84 до 90 градуса,на водата също.
тва че на пича радиатора му е студен не значи че маслото му е по студено от водатанормално е горе долу-така,ама човека за това е пуснал тема-защото при него не се получава
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не бе,ще питам тебе,нали си експерт,светни ме що не загрява масления радиатор,щото тука имаме 3,4 коли с маслено охлаждане и те остават студени,караме ги доста кораво, и нещеш ли като пипнем радиаторите се оказва че не са загрели,сигурно са счупени,или са с гъсто масло,даже грес наливаме от 6,лева.
СТУДЕН,БАТКО ТИ Е НЯКОЙ НЕИЗМИТ КОСЪМ ПО ГЛАВАТА НАД МОЗЪКА...............ЗАщО МЕ КАРАш ДА ПИшА ГЛУПОСТТИ................отговор ми само:кое загрява по-бързо флуида или антифриза?аз да те улесня,че са по едно време

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
-
ivan. написа:kirililiev написа:ivan. написа:......................еми пичkirililiev написа:ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не бе,ще питам тебе,нали си експерт,светни ме що не загрява масления радиатор,щото тука имаме 3,4 коли с маслено охлаждане и те остават студени,караме ги доста кораво, и нещеш ли като пипнем радиаторите се оказва че не са загрели,сигурно са счупени,или са с гъсто масло,даже грес наливаме от 6,лева.
СТУДЕН,БАТКО ТИ Е НЯКОЙ НЕИЗМИТ КОСЪМ ПО ГЛАВАТА НАД МОЗЪКА...............ЗАщО МЕ КАРАш ДА ПИшА ГЛУПОСТТИ................отговор ми само:кое загрява по-бързо флуида или антифриза?

presko79 написа:По темата.Колата има маслен термостат,незнам да ли се знае,но колега,остави мотора повече да загрее зада отвори и циркулира през радиатора.
Това ако е верно.............ама щом го пишеш............значи ние с киро т.е. двамата глупаци мое да си пишем теории доста и човека(автора на темата) няма да разбере
нищо и го съветвам да обърне внимание на този ти пост

by ''kompleksa''
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
И тдс-ките го имат без оная измишльотина 318.Намира се под масления филтьр тоест в самото тяло под филтьра.
При 318 е една глупост с кутия зад ГНП ,влиза масло и вода ,че там топли ли охлажда ли ,не е ясно и често става причина за смесване
При 318 е една глупост с кутия зад ГНП ,влиза масло и вода ,че там топли ли охлажда ли ,не е ясно и често става причина за смесване
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- kirililiev
- ентусиаст
-
ivan. написа:presko79 написа:По темата.Колата има маслен термостат,незнам да ли се знае,но колега,остави мотора повече да загрее зада отвори и циркулира през радиатора.
Това ако е верно.............ама щом го пишеш............значи ние с киро т.е. двамата глупаци мое да си пишем теории доста и човека(автора на темата) няма да разбере
нищо и го съветвам да обърне внимание на този ти пост
аз какво ти написах,че странно,че имаме 5,6 бараки с маслени радиатори които остават студени,написах че може в завода да са сложили термостат и компетентните да се изкажат,а ти почна да говориш за някакви масла от 6,лв и да съм прочетял в интернет за да съм обяснял на човека,спрях вчера
да пиша щото явно ти беше в някакво настроение породено от някакъв флуид на спиртна основа.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2