шум от предното стъкло
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
шум от предното стъкло
Имам малко странен проблем.Когато тръгна извън града и скоростта достигне 90-100 km/h започва един странен шум от предното стъкло и шума идва от долния ляв ъгъл,като намаля примерно на 80 km/h спира.Възможно ли е шумът да идва от пластмасовите решетки под чистачките,защото гледам,че 2-3 копчета липсват.Откъде да си взема такива?Мерси предварително...
Re: шум от предното стъкло
Колега провери декоративната лайстна на стъклото и рамената на чистачките. Ако са отслабнали пружините и не притискат перата към стъклото при определена скорост се появява подобен шум
Колкото до щипките на решетката - струват стотинки и можеш да си ги купиш оригинални от оторизиран дилър/сервиз
Колкото до щипките на решетката - струват стотинки и можеш да си ги купиш оригинални от оторизиран дилър/сервиз
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
На мен ми беше разлепено стъклото от долу и по на 20 см. отстрани. Сваляй ласната, слагаш силикон, слагаш лайсната и караш с 200 без никакви шумове. Поздрави.
Още утре ще видя пружините,защото стъклото и лайстната съм ги гледал. Благодаря за съветите 

4 мнения
• Страница 1 от 1