схема на парното-кой маркуч кой е
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- petarv
- кандидат ентусиаст
-
схема на парното-кой маркуч кой е
Здравейте,
Значи трябва да си вържа изпаритела на газовата към маркучите на парното. е да ама много са и не мога да разбера кой е първия кръг. Струва ми се че се намират на доста трудно място под колекторите/пластмасови са/ и няма достъп.
има ли вариянт без да се свалят да се свържат тези маркучи че сега много студ и трудно се разглабя.
Колата е 520i 92 г. touring
10-x
Значи трябва да си вържа изпаритела на газовата към маркучите на парното. е да ама много са и не мога да разбера кой е първия кръг. Струва ми се че се намират на доста трудно място под колекторите/пластмасови са/ и няма достъп.
има ли вариянт без да се свалят да се свържат тези маркучи че сега много студ и трудно се разглабя.
10-x
живей живота си и карай BMW
Re: схема на парното-кой маркуч кой е
petarv написа:Здравейте,
10-x
щОМ е много студ ,не се хаби и щом си от ФОРУМА ще дойде специално човек да я свърши работата

by ''kompleksa''
- petarv
- кандидат ентусиаст
-
Re: схема на парното-кой маркуч кой е
колега, как става тая работа с идването на разбиращите от форума, това е добра екстра 
а от тая схема нищо не се разбира къде са тия маркучи...
а още един въпрос се сещам, предполагам че е от там но да съм сигурен,
Сигнала за оборотите от 1-я от 3-те които отиват към бобината ли се взима. Знам, че е черен+допълнителен цвят - в оплетка?
10-х
10-x[/quote]
щОМ е много студ ,не се хаби и щом си от ФОРУМА ще дойде специално човек да я свърши работата
ако се изложи -пусни нова тема
[/quote]

а от тая схема нищо не се разбира къде са тия маркучи...
а още един въпрос се сещам, предполагам че е от там но да съм сигурен,
Сигнала за оборотите от 1-я от 3-те които отиват към бобината ли се взима. Знам, че е черен+допълнителен цвят - в оплетка?
10-х
10-x[/quote]

живей живота си и карай BMW
4 мнения
• Страница 1 от 1