Всичко се счупи.Моля ви дайте съвет
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- bulgarikus
- Потребител
-
Всичко се счупи.Моля ви дайте съвет
Здравейте,
значи от около 7 месеца имам 525тдс автоматик,навъртях около 25000км и бях много доволен(по принцип през 3-4 месеца сменям колата), докато преди 10-ина дни не стана големият фал.БМВ-то се разтрака и разхлопа.
Разглобиха го и се оказа колянов вал.покрай него се видя че 5 от 6 бутала са спукани , а три от цилиндрите- надрани.
та купих си вал за 400лв(майсторите казват че е много запазен),лагери всякакъв вид,сегменти,гарнитури...много дебела работа
но на финала реших да и взема блок с бутала в комплект за да стане както трябва работата , ама на старо ми искат 1000лв тия безумци
кажете какво да направя?двигател ли да търся и да продавам каквото ми
остане или да настоявам за блок с бутала,но на друга цена естествено?
много ще съм ви признателен.колата седи разцепена на две , а аз ходя всеки ден си я гледам, дори седя по 10-на минути в нея
ако имате предложения или мнения, или оферти пи6ете!помогнете на един фен!
значи от около 7 месеца имам 525тдс автоматик,навъртях около 25000км и бях много доволен(по принцип през 3-4 месеца сменям колата), докато преди 10-ина дни не стана големият фал.БМВ-то се разтрака и разхлопа.
Разглобиха го и се оказа колянов вал.покрай него се видя че 5 от 6 бутала са спукани , а три от цилиндрите- надрани.
та купих си вал за 400лв(майсторите казват че е много запазен),лагери всякакъв вид,сегменти,гарнитури...много дебела работа
но на финала реших да и взема блок с бутала в комплект за да стане както трябва работата , ама на старо ми искат 1000лв тия безумци
кажете какво да направя?двигател ли да търся и да продавам каквото ми
остане или да настоявам за блок с бутала,но на друга цена естествено?
много ще съм ви признателен.колата седи разцепена на две , а аз ходя всеки ден си я гледам, дори седя по 10-на минути в нея
ако имате предложения или мнения, или оферти пи6ете!помогнете на един фен!
Ремонтирай си стария двигател, така или иначе вече си накупил чарковете, ама намери добър майстор да ти го направи и ще стане като нова. 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
2 мнения
• Страница 1 от 1