проблем с автоматика на е 34
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- magnum1977
- Потребител
-
проблем с автоматика на е 34
здравеите приятели.имам проблем с автоматика както си карам на дирекна сам си включва на четвърта и така си остава трябва да я загася и да включа пак на дирекна.Някои ако ако знае от какжо може да е моля пишете
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Re: проблем с автоматика на е 34
влиза в авариен режим. би трябвало да светва едно зъбно колело на таблото.
върви някаде да ти я закъчат за да проверят каква грешка се е записала в компютъра.
върви някаде да ти я закъчат за да проверят каква грешка се е записала в компютъра.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
Да не пускам нова тема искам да ви попитам
какво трябва да се "гледа" когато колата е 525 TDS АВТОМАТИК за двигателя и за маховика ми е ясно щото сте го написали но никъде не можах да намеря за автоматика какво трябва да проверя преди покупка!! 

здравеите приятели.имам проблем с автоматика както си карам на дирекна сам си включва на четвърта и така си остава трябва да я загася и да включа пак на дирекна.Някои ако ако знае от какжо може да е моля пишете
Kak позна ,че е на 4-та

И аз мисля,че е авариен режим.Преди да направи описания проблем има някакви други аномалий в работата на автоматика?
Да не пускам нова тема искам да ви попитамкакво трябва да се "гледа" когато колата е 525 TDS АВТОМАТИК за двигателя и за маховика ми е ясно щото сте го написали но никъде не можах да намеря за автоматика какво трябва да проверя преди покупка!!
Да превкл.плавно без удари и да не буксува

by ''kompleksa''
5 мнения
• Страница 1 от 1