Максимална скорост Е34 - II част
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
хаха ,той я бил продал Астрата ама нп ,съседа му щял да я даде
ако видя Астра със 240 ще обявя човека за камикадзе 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
///M Power написа:Георги някой не вярват че си ги направил виж какво пуснаха заради теб в Тунинг.бг:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=18334
Мите,мерси за линка - там,съм влизал,но незнам как съм се сдържал да не строша я клавиатура, я нещо друго в стаята

Никога не съм претендирал с това комби за нищо,който ме познава го знае много добре!
Едно време бяха захапали Стоян ~ Z L O B A R ~
за М5-та,спомням си то не бяха заяжданици,то небеше "курчене" (извинявам сеза израза),доколкото го познавам той е стабилен човек,известно време влизаше в спорове и дебати,но в един момент спря и се усмихна,защото му стана ясно,че с някои хора не може да се излезне на глава !!! Автомобила му струваше и продължава да струва,колкото полвината C20XE-та,продължава да буди респект по целия свят,хора трезвомислещи независимо от автомобилните си пристрастия продължават да изказват само суперлативи ...

Те обаче не се спряха

Сега,аз какво да кажа,нямам никакво желание да се показвам и доказвам,налял съм вече и аз незнам колко пари в автомобила,без естествено никакви тунинги,просто държа колата да ми е сток и да се возя,нищо повече! Скоро ще има филмче заснето с камера,пътувам много,все някой от колегите от другия форум ще ме види по магистралата,автомобила е зелен металик на цвят,С7617НР,със стикер на задния джам

Не желая да създавам никакви дразги , мразя да бъда център на внимание

Разлика от две стотни в коефициентите на въздушно съпротивление между култовият автомобил Астра 16В и Туринг-а не са почти нищо

П.С. Съжалявам,че не пуснах снимките в МАНИЯ-та

Сега ще се вдига шум до господа

Георги Пенчев
Penchev написа:...
Нали знаеш

П.П.Пък и аз там влизам ,предимно да се посмея на лафовете на клавиатурните рацери

One passion,one car,one life...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Penchev
Съжелявам,но не се сдържах да напсувам малко ония Рацер.Просто няма право да говори така за баварското чудо
Съжелявам,но не се сдържах да напсувам малко ония Рацер.Просто няма право да говори така за баварското чудо
ТДС - Турбо Див Селянин
- Penchev
- Сватбаря
-
Ма не,аз не искам раздори,казах го вече !
Не познавам MaXo лично,не искам да правя коментари
Дразни ме само,това,че тоя двигател М50 е 6 цилиндров/24 клапанов,в него има сила,над 60000 км. го карам вече,пътувам както казах вече много.Преди със стандартната трансмисия,колата достигаше спокойно и забиваше на 220 км/ч. Мечтаех си за 6-та скорост
Сега с тези скорости просто този проблем отпадна ...
Има нов
не мога да вдигна 6500 об/мин на 5-та предавка
По нанагорнище километрите падат,няма как да ги задържа все пак автомобила е с 2 литров двигател
Георги Пенчев
Не познавам MaXo лично,не искам да правя коментари

Дразни ме само,това,че тоя двигател М50 е 6 цилиндров/24 клапанов,в него има сила,над 60000 км. го карам вече,пътувам както казах вече много.Преди със стандартната трансмисия,колата достигаше спокойно и забиваше на 220 км/ч. Мечтаех си за 6-та скорост

Има нов

По нанагорнище километрите падат,няма как да ги задържа все пак автомобила е с 2 литров двигател

Георги Пенчев
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Георги не се нервирай,важното че на теб ти е кеф и още по-хубаво е че тези скорости ти и вършат работа.....пък като те видят на магистралата ще четата надписа на задното стъкло WWW.BMWPOWER-BG.NET

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Ма не,аз не искам раздори,казах го вече !
Не познавам MaXo лично,не искам да правя коментари![]()
Дразни ме само,това,че тоя двигател М50 е 6 цилиндров/24 клапанов,в него има сила,над 60000 км. го карам вече,пътувам както казах вече много.Преди със стандартната трансмисия,колата достигаше спокойно и забиваше на 220 км/ч. Мечтаех си за 6-та скоростСега с тези скорости просто този проблем отпадна ...
Има новне мога да вдигна 6500 об/мин на 5-та предавка
![]()
![]()
![]()
По нанагорнище километрите падат,няма как да ги задържа все пак автомобила е с 2 литров двигател![]()
Георги Пенчев
Bavarishe написа:Bavarishe написа:-- edit --
КИРИЛИЦА![]()
Да го напиша на Кирилица.
Вие с вашите автомобилни измислици.Просто не говорете,защото с ваще пластмасови кашони за къде сте.Вие нямате нищо от 5-цата на ПЕНЧЕВ нито лукса нито кефа,че караш кола.А и като дигнете 240 сте за основен ремонт,така че просто не мислете.
Ето това им драснах
ТДС - Турбо Див Селянин
- Penchev
- Сватбаря
-
Пратих Л.С. на човека в тунинг форума - чисто човешки му обясних,че нямам желанието/амбицията да се състезавам,където и да било.Това си е мое решение и смятам,че ще се спре "раздухването" на въпроса с тая мойта кола
Моля, Евгени или Иво да изтрият темата от форума
Благодаря им предварително .
Георги Пенчев

Моля, Евгени или Иво да изтрият темата от форума

Благодаря им предварително .
Георги Пенчев
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
Penchev
Няма нужда да се трие ние те подкрепя ме
Аз смятам,че имаш пълното право да споделиш с нас каква хубава кола си имаш,а другото породено от простотия не е важно
Няма нужда да се трие ние те подкрепя ме

ТДС - Турбо Див Селянин
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ейййййййййй, някой хора развалиха хубавата тема. Добре че поне не са от нашия форум. Ама да ви кажа, не им се връзвайте на онези от "Тунинга". При тях е издигнато в религия "да нахраним някого". Никой не се замисля кой е Жорката, как се грижи за колата си, колко време, средства и мерак е вложил в нея. Просто: "абе дай да го заяждаме тъпака". Ама в крайна сметка май друг се оказва тъпак. Няма да изтрия темата за да оставя материал за размисъл. Доста хора могат да се поучат от Георги Пенчев. А който не си направи съответните изводи от темата и линка към "Тунинг.бг" - жалко за него.

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2