Прекъсва тая....
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Pernik-MAN
- BMW Defender
-
НАЙ НА КРАЯ
Колкото и странно да ви изглежда , в момент на лудост и нерви започнах да разменям части от Е36-цата,ми кято също е с М50Б20 и познаите какво...
Пробвам дебитомера не е от него, регулатора на ниски обороти не е , стъпковия ключ на дросела не е та не е , Започвам да смениавам бубина след бубина мера налягане ан гориво 2,8 на ниски и 3,5~3,8 на високи и какво се оказва първата бубина от втората колона(МАМИЦАТА И). Като я смених и всичко стана ОК. Утре ще видя дали ще е ОК през деня.

Пробвам дебитомера не е от него, регулатора на ниски обороти не е , стъпковия ключ на дросела не е та не е , Започвам да смениавам бубина след бубина мера налягане ан гориво 2,8 на ниски и 3,5~3,8 на високи и какво се оказва първата бубина от втората колона(МАМИЦАТА И). Като я смених и всичко стана ОК. Утре ще видя дали ще е ОК през деня.

Последна промяна Pernik-MAN на 11 Юни 2005, 23:34, променена общо 1 път
Мразим ГОЛФ, ОПЕЛ и не на последно място МаГаРцЕдЕс.

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
Момчета извинявам се ,че ме нямаше толкова дълго време но смених колата и сга само чета форума от време на време. Сега по темата!
При мен се оказа от дебитомера. Гърмя ми няколко пъти и проблем.Мериха го, чистиха го,настройваха го чистиха дюзи на ултра звук и нищо! Взех един от катастрофирал мойприятел и всичко си дойде на мястото.Така че не се доверявайте 100 % на майсторите!
С уважение!
При мен се оказа от дебитомера. Гърмя ми няколко пъти и проблем.Мериха го, чистиха го,настройваха го чистиха дюзи на ултра звук и нищо! Взех един от катастрофирал мойприятел и всичко си дойде на мястото.Така че не се доверявайте 100 % на майсторите!
С уважение!
- sirwilliams
- Потребител
-
И аз проблем....Започвам да разправям:Та значи не иска да върви,давам газ,а тя едвам едвам,на моменти,като че ли тръгва,но цялата работа е на пресекулки.Както съм на 3000 оборота,изключвам от скорост и оборотите падат до около 600,след което сами си се вдигат на 800-900 и така няколко пъти.В крайна сметка спират на около 550-600 и двигателя леко потреперва.Мирише на бензин ама доста.Също така,при сменяне на предавките от малка към голяма,двигателя леко се изфорсирва,докато педала на съединителя е долу.Някой има ли идеи,и да казвате да ходя ли в Камор ауто на диагностика на двигател,че съвсем са ми потънали гемиите 

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
sirwilliams написа:Ударете едно рамо моля,че съвсем съм го закършил.
Приятелю потърси във форума, ако няма нищо пусни нова тема за да я видят потребителите!
Там където си писал за проблема малко вероятно е някой да ти отговори!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2