Здравейте колеги
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kaloqnchoo
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 tds E-39
- Мечтае да кара: BMW X5
Здравейте колеги
Скоро си вземах 520 i E-34 и честно казано много ми хареса , но имам малки проблеми и прочетох вув форума , но не можах нищо да разбера:).Проблема е , че като карам ми свети инспекцията ок занулихме я обаче както си седи и светва пак , всичко си работи , но когато огасне оборотомера рязко прави маневри на кадето си поиска както и разходомера.Днес забелязах , че и стрелката на температурата откача така.Попитах на няколко места и ту ми казват , че таблото е за смяна, ту че някакув датчик или пък студена спойка.Помогнете кажете от какво може да е.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: Здравейте колеги
има едни батерии отзад на таблото...можеш да пробваш със смяната им....ако не стане друго табло ти е решението....по въпроса има много изписано във форума ползвай търсачката и ще решиш проблема си
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
Колега честита Е34-ка и добре дошъл във форума
Инспекцията определено не е свързана с датчик, а и поведението на оборотомера определено не се дължи на датчик (сигнала се подава от датчика на коляновия вал и стига до оборотомера през DME-то, т.е. ако има проблем в този датчик колата няма да пали или поне ще прекъсва)
Едната вероятна причина е дефект в самото табло или буксите (окабеляването)
Другата е некадърно връщане на километража

Инспекцията определено не е свързана с датчик, а и поведението на оборотомера определено не се дължи на датчик (сигнала се подава от датчика на коляновия вал и стига до оборотомера през DME-то, т.е. ако има проблем в този датчик колата няма да пали или поне ще прекъсва)
Едната вероятна причина е дефект в самото табло или буксите (окабеляването)
Другата е некадърно връщане на километража
Колега честита Е34-ка и добре дошъл във форума

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kaloqnchoo
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 tds E-39
- Мечтае да кара: BMW X5
Последното което излезе е , че имало студена спойка и ремонта струвал около 50 лв. и пак нямало гаранция че на 100% ще се оправи и да си взема по добре ново табло и да го слагам щял да ми се реши проблема.Благодаря за помоща колеги и весели празници
5 мнения
• Страница 1 от 1