Е34 М20Б20 неможе да се изфорсира
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mighty_hasu
- Потребител
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: Е34 М5
- Детайли за колата: Перфектна, но не точно.
Re: Е34 М20Б20 неможе да се изфорсира
Неможе да е от плочката за газта при полужение, че до сега не го е правила. Пак казвам, че колата неможе да се развърти над 5000 оборота нито на газ нито на бензин. На място когато подам газ стига 5000-5100 оборота и цялата кола започва да се клати а двигателя звучи все едно е с lunch control. Когато е в движение просто стига до 5000 и това е, все едно не и достига гориво или пък има ограничител. Аз мисля, че е нещо свързано с устройството което определя аванса на запалването, а търсих много и неможах да установя кое е то! разгледах други форуми, там казват ламбда сонда, но тя на газ не работи. Според мен проблема е нещо като механичен а имено при толкова високи оборти нещото което казва кога кой цилиндър да пали започва да греши последователността и колата просто неможе повече. Та кое е това нещо? Аз поне така мисля 

виж си зацепването, хлабината на клапните отиди да видят и запалването. иначе само празни приказки си говорим.
изпреварването се управлява единствено от комп., но да се управлява грешно, или да не се управлява.....
смени комп. за проба, поне да ти мине тази идея от главата.
изпреварването се управлява единствено от комп., но да се управлява грешно, или да не се управлява.....

смени комп. за проба, поне да ти мине тази идея от главата.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Не съм сигорен дали при М20 е същото като при М50 и М52,но при М50 става така когато са се натрупали грешки (незнам точно от какво бчха) компа преминава в аварйен режим и не позволява да се изфорзира мотора над 5000-5500об 
Та колега,ако искаш отиди на една диагностика ако е това там ще ти го оправят

Та колега,ако искаш отиди на една диагностика ако е това там ще ти го оправят

- mighty_hasu
- Потребител
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: Е34 М5
- Детайли за колата: Перфектна, но не точно.
Благодаря на всички, беше от дистрибуторната капачка.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2