Задно окачване Е34
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: Задно окачване Е34
NikiNikolov написа::smoke: , с горелката и само![]()
![]()
![]()
![]()
, не само мойте тампони, и на доста колеги. Който има проблем със сменените нега си признае. Поздрави.
Има още един начин без горелка, ма е с тайна "мазочна течност"

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Сменихме ги с Ники Николов преди сигурно мина половин година, ако не и повече и не са мръднали
Темата в която бях писал как става не мога да я намеря, че я няма търсачката, но тампоните бяха към 50 лв. и то на Феби. Тоест може да се мине доста по евтино от варианта в Дару. Който не му харесва варианта с горелката и с верото да ходи да остави 300 лв. за два кирливи тампона 

skylord написа:Сменихме ги с Ники Николов преди сигурно мина половин година, ако не и повече и не са мръдналиТемата в която бях писал как става не мога да я намеря, че я няма търсачката, но тампоните бяха към 50 лв. и то на Феби. Тоест може да се мине доста по евтино от варианта в Дару. Който не му харесва варианта с горелката и с верото да ходи да остави 300 лв. за два кирливи тампона
точно това става въпрос .. просто искам малко разяснения как става номера
kolegi трябва да свалите моста после с сикач и чук избивате тампона,малко веро на новиа тампон и едно трупче набивате новиа...... никакво горене не ви трябва и наи важното пари само за тампони давате 

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
forevera написа:явно .. няма нищо и час и половина да е .. предпочитам да загубя времето си отколкото да давам пари напразно .. ?
А ти случайно колега да си помислел,че времето ,което ще загубиш за да направиш нещо,което не си правил никога може примерно да го оползотвориш като изкараш малко пари. Или както се казва времето е пари - не го пилейте за нещо,с което няма да се справите. Идете си там на сервиз - нека и за тях има хляб . Не знам,защо всеки в България се опитва да прави това, което най-малко му се удава вместо да заложи на нещ,в което ще има успех.Може би затова сме на този хал- всеки се прави на майстор, на разбирач и какво ли още не .....Ех, българска ни работа ....

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
имам свободно време и разбирам от някои работиsineok_pi4_ написа:forevera написа:явно .. няма нищо и час и половина да е .. предпочитам да загубя времето си отколкото да давам пари напразно .. ?
А ти случайно колега да си помислел,че времето ,което ще загубиш за да направиш нещо,което не си правил никога може примерно да го оползотвориш като изкараш малко пари. Или както се казва времето е пари - не го пилейте за нещо,с което няма да се справите. Идете си там на сервиз - нека и за тях има хляб . Не знам,защо всеки в България се опитва да прави това, което най-малко му се удава вместо да заложи на нещ,в което ще има успех.Може би затова сме на този хал- всеки се прави на майстор, на разбирач и какво ли още не .....Ех, българска ни работа ....(

Аз купих тампоните и отидох в сервиз. 50 лв и час работа, това е равносметката. Без огньове и фоерверки.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Joro2004 написа:Аз купих тампоните и отидох в сервиз. 50 лв и час работа, това е равносметката. Без огньове и фоерверки.
Сваляха ли носача? Ако ДА, значи аз купувам тампоните (ама всичките) за задния мост, и тичам да ми ги сменят тия пичове.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Zubcho написа:Joro2004 написа:Аз купих тампоните и отидох в сервиз. 50 лв и час работа, това е равносметката. Без огньове и фоерверки.
Сваляха ли носача? Ако ДА, значи аз купувам тампоните (ама всичките) за задния мост, и тичам да ми ги сменят тия пичове.
преди няколко дни архитекта обади че също го смъква и на пресата го избива тампона.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
_65536_kb_sec_ написа:Zubcho написа:Joro2004 написа:Аз купих тампоните и отидох в сервиз. 50 лв и час работа, това е равносметката. Без огньове и фоерверки.
преди няколко дни архитекта обади че също го смъква и на пресата го избива тампона.
Да Стоянчо, но ми иска по 100лв на носач за работа

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
С приятел на канал извадихме болта, изрязахме с прободен трион гумата (с малко стружки
) остатъка отстрани (металния) със секач прерязахме и с клещи извадихме - новия влезе като у... дома си... с малко течен сапун, ама от лигавия... за 10сек бе вътре и то защото го прибирахме бавно... а колко бой отиде докато му хвана цаката... и всичкото това от мизерия (пуста криза, пък и без криза - пак много пари ми искат...)

Колега, аз си взех Лемфьордер и ги занесох в Дару. Провери каква е цената там само за работата, може да е прилична. Подобна скоба имат и в Д&Н в Младост, но там персонала е смотан. Сменях един друг тампон в сервиза под НБУ (намира се в един платен паркинг на ул. "Народно хоро", от дясно ако идваш от НБУ). Момчетата са читави.
Тампоните от Дару пак са Лемфьордер, само са по-скъпи
.
Тампоните от Дару пак са Лемфьордер, само са по-скъпи

али тия тампони ги сменя за 1 час време двата , без да сваля моста, дава гаранция че няма да има проблеми и взима към 50-60лв за работа , аз съм доволен от него , но мойте го накарах да сложи полиуретанови както каза киро илиев е дотса по-добре 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2