Генерация на м30б35 и м20б25
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Генерация на м30б35 и м20б25
Здравеите колеги,
Едно е ясно ще се прави права генерация на един от моторите,до пролетта ще съм с м20ката след това ще търся м30б35.Идеятата ми е следната,може ли да се направи двойна генерация на м20б25 която да стане и на м30б35 или да я направя когато сложа новия мотор? При всички ситуации искам да е двойна,ако не от изпускателя то поне някъде след него да се разделя на две.Знам че е по скъпо и знам че ще кажете,че няма смисъл ,но съм го решил да е така.
Ако някой може да ми постне схема на двете генерации ще съм много благодарен.
Едно е ясно ще се прави права генерация на един от моторите,до пролетта ще съм с м20ката след това ще търся м30б35.Идеятата ми е следната,може ли да се направи двойна генерация на м20б25 която да стане и на м30б35 или да я направя когато сложа новия мотор? При всички ситуации искам да е двойна,ако не от изпускателя то поне някъде след него да се разделя на две.Знам че е по скъпо и знам че ще кажете,че няма смисъл ,но съм го решил да е така.
Ако някой може да ми постне схема на двете генерации ще съм много благодарен.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
Re: Генерация на м30б35 и м20б25
аз сметах да си права моа разработка но се отказах и я продадох моита,ами то нее много голема разликата между 2 вида генерации,имам средно гарне ако те интересува от 3.5
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
...готов да помогне всекиму...
- BULL3T
- ентусиаст
-
А едва ли ще пуска езици от огън.Ако се пипне още нещо по нея може да пусне.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Добре де обясни ми поне каква е причината да искаш да са две тръби не една по голяма ??? Съгласен съм че така си решил и ок така си го направи но просто ми е интересна причината да искаш да дадеш два пъти повече пари за същият ефект. Отделно ти след колекторите така или иначе пак трябва да ги съединиш в една за да може точно там да си сложиш ламбд сондата и тогава пък всичко съвсем се обезсмисля. Все пак ми е интересно да чуя твоята теза.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- BULL3T
- ентусиаст
-
Ти не ме разбра,искам в края да има две гърнета,които и двете да са работещи,къде ще се раздели трабата за да станат две ми е все едно просто накрая на генерацията искам две гърнета в левия и десния край на задната броня.
А иначе искам да е така защото визията се променя изцяло и изглежда 100 пъти по-красиво и приятно с две гърнета.
Въпроса е ,че не знам от къде да се раздели тръбата ,за да стане това!Гледах днеска е92 335и и видях че си вървят две тръби доста отпред.
slavianko аз пуснах темата за мнения като твоето,които да ме накрат да разбера как трябва да стане тая работа,така че ако имаш някаква идея сподели я моля те.
п.п. Колко мм трябва да е правата генерация на м30б35 66 или към 7+
А иначе искам да е така защото визията се променя изцяло и изглежда 100 пъти по-красиво и приятно с две гърнета.
Въпроса е ,че не знам от къде да се раздели тръбата ,за да стане това!Гледах днеска е92 335и и видях че си вървят две тръби доста отпред.
slavianko аз пуснах темата за мнения като твоето,които да ме накрат да разбера как трябва да стане тая работа,така че ако имаш някаква идея сподели я моля те.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Най добре я направи една тръба 76мм след колекторите и така до разклонението. Проблема е там обаче че на Е34-ката почти не виждам откъде ще прекараш втората тръба??? Отзад е резервоара и почи няма място. Отделно честно да ти кажа не мисля че ще му ходи на Е34 така. Да е е36 по иди доди ама на е34 ще е доста гадно според мен. Но колата си е твоя и много ясно че ще си я правиш както ти е на теб кефBULL3T написа:Ти не ме разбра,искам в края да има две гърнета,които и двете да са работещи,къде ще се раздели трабата за да станат две ми е все едно просто накрая на генерацията искам две гърнета в левия и десния край на задната броня.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
slavianko написа:Най добре я направи една тръба 76мм след колекторите и така до разклонението. Проблема е там обаче че на Е34-ката почти не виждам откъде ще прекараш втората тръба??? Отзад е резервоара и почи няма място. Отделно честно да ти кажа не мисля че ще му ходи на Е34 така. Да е е36 по иди доди ама на е34 ще е доста гадно според мен. Но колата си е твоя и много ясно че ще си я правиш както ти е на теб кефBULL3T написа:Ти не ме разбра,искам в края да има две гърнета,които и двете да са работещи,къде ще се раздели трабата за да станат две ми е все едно просто накрая на генерацията искам две гърнета в левия и десния край на задната броня.

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- BULL3T
- ентусиаст
-
Eeee мама му стара,разубедихте ме.Добре 1 тръба ще да е,на 76 мм ,защото не ми се мести резервоар и не ми се правят преустроиства. А вярно ли е това което вика колегата blackbery за огъня?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
10 мнения
• Страница 1 от 1