Странен проблем с температурата
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Странен проблем с температурата
Колата си загрява нормално стига до 12 часа, но изведнъж температурата почва да пада, не стига до синьото но до първата черта горе долу. После пак се качва, пак слиза и така си играе.
Смених термостата, но работата е същата. Някой да има някакви идеи или с нещо подобно да се е сблъсквал ? Благодаря
Смених термостата, но работата е същата. Някой да има някакви идеи или с нещо подобно да се е сблъсквал ? Благодаря
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Re: Странен проблем с температурата
Колега, датчик или връзките към него. При мен беше така -стига до средата, после рязко падаи така няколко пъти докато загрее мн. добре.Като че ли прекъсваше нещо м/у датчика и таблото. Аз и свикнах и не съм го сменял( все не остава време ) и след 1 год., горе - долу, сама се оправи.Единственото което правих е че свалих таблото да сменям
крушки и съответно разкачах буксите- ако има връзка , не знам
п.п. Аз съм с Е36, не знам дали няма разлика.
крушки и съответно разкачах буксите- ако има връзка , не знам

п.п. Аз съм с Е36, не знам дали няма разлика.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- pavkata bmw 3
- Потребител
-
- Кара: BMW E30 BMW E34
- Мечтае да кара: само B M W
Re: Странен проблем с температурата
братле ще ти кажа от какво е аэ имах сащия проблем големи ядове брах и никои нищо не каэа . на двигателя под смукателните траби има едина букса с доста кабела там моите бяха се окислили и неправеха хубава враэка предимно това става след миене на двигателя в моите даже имаше и вода почисти ги и ще се оправи дано сам бил полеэен 

B M W е №1
4 мнения
• Страница 1 от 1