Ниска (виснала)задница на Е34-обмисляне на варианти

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Re: Ниска (виснала)задница на Е34-обмисляне на варианти

Мнение от Penchev » 19 Ное 2009, 11:13

Здравейте всички :wave:

Ванка ,твойта кола е с друга геометрия на предницата - ти го знаеш това.Виждал съм невероятни IX-oве в Швейцария на буквално 80 - 100 000 км , практически нови автомобили и винаги отпред са малко по-височки,винаги ... Напречните и надлъжните наклони на макферсоните са различни от на RWD BMW-тата , с това инжинерите са спечелили клиренс за проходимост.Ти ще намериш пружини ,ще ти заспи колата отпред и цялостно ,но ако стане доста ниска от нормалното положение и търсиш някаква визуална аналогия с дизеловата ,просто амортисьора може да излезе от работния си ход в известна степен и това пък е безмислено.Както казаха досега уважаваните колеги кит направо ,но все пак трябва много да питаш ,да се интересуваш и да не търсиш особенна твърдост - аз така си мисля :| Нека е стегната ,но порядъчно :)

Ти напролет като се връщаш живот и здраве обратно в UK защо от там не се разстърсиш за нужните части ? Аз лятото като бях в Лондон и после на ринг-а с Лондонската група от форума ,ги слушах и се дивях на какви цени пазаруват пърформанс оборудване за зверовете си е*ати :shock:

п.с. Гостите от Варна в събота и аз държа да видя :angel:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към E34