БУМ!!!
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
А ве твойта беше станала дроб сърма вътреZubcho написа:Мойта направо спря и се чуваше как нещо стърже в мотора.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
bmwfena написа:А ве твойта беше станала дроб сърма вътреZubcho написа:Мойта направо спря и се чуваше как нещо стърже в мотора.![]()
Така здраво вчупен мотор не бях виждал
![]()
Ама сега пърка като нова

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Zubcho написа:bmwfena написа:А ве твойта беше станала дроб сърма вътреZubcho написа:Мойта направо спря и се чуваше как нещо стърже в мотора.![]()
![]()
Ама сега пърка като нова
ела в събота само да върнем помпата

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: БУМ!!!
D_U_D_E_ написа:пичове, реших днеска да си пробвам Магито колко върви на магистралата. И газ до ламарината. Стигна 200 км някаде на 4500 оборота и по едно време като напрай праааз гледам в огледалото един облак дим и пуснах педала. Да не съм напрайл нещо, иначе добре си върви май
Не мога ди Ви разбера колеги .Вие толкова чупливи ги изкарахте тези е34, че .... Аз пък ще ВИ убедя в противното -това са най-яките мотори който съм експлоатирал и спираш само за дозареждане на гориво и продължаваш...Как ги карате тези мотори,че ги чупите? Направо..... Като гледам тук форума има хора,който редовно правят мотори ...През далечната 2002 г. карах е30-ка, е още е здрава и не се е налагало да се отваря мотора, сега от няколко години карам 5-цата която вече гони 500 000 км и редовно си е шпоря с 200-та км по магистралата София-Стара Загора ... Доста пъти бях свидетел как разни маумници тръгнали да ми се доказват на магистралата с голфетки ,хлопели ,че дори и ц180 са изпушвали и псувайки са вдигали капаците, а аз минавам покрай тях и заминавам ..Някой беше казал,че ресурса на М50 бил до 500 000 км ! И какво сега аз като го наближавам този пробег и да взема да се притеснявам ли? Чакам да видя колко ще изкара, че да си имам логично обяснение защо съм е сменил с е38-ца . Изключително съм доволен от този М50 ! Карал съм много други автомобили - няколко години докарвах автомобили - опели, лагуни, ксантии, волва, рена и по-нови модели..Служебни ситроени ц4-ки пикасо модел 2009, ксари и берлинго.. И въпреки това когато се кача в 5-цата и хлопна тежката врата изолирайки ме от шумовете от външният свят , установявам за пореден път,че съм направил точният избор и това е моята кола която отговаря на мойте критерии. С 5-цата се чуствам спокоен... Сега като се замисля за всичките тези години служба, за всичките навъртяни стотици хилядни км -толкова вярно ми е служела и продължава да изпълнява задълженията си. Тази кола е създадена именно да ме закара от т. А до т. Б и когато пристигна и слезна от автомобила да съм с широка усмивка !
- toto_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e28 520i
sineok_pi4_ написа:D_U_D_E_ написа:пичове, реших днеска да си пробвам Магито колко върви на магистралата. И газ до ламарината. Стигна 200 км някаде на 4500 оборота и по едно време като напрай праааз гледам в огледалото един облак дим и пуснах педала. Да не съм напрайл нещо, иначе добре си върви май
Не мога ди Ви разбера колеги .Вие толкова чупливи ги изкарахте тези е34, че .... Аз пък ще ВИ убедя в противното -това са най-яките мотори който съм експлоатирал и спираш само за дозареждане на гориво и продължаваш...Как ги карате тези мотори,че ги чупите? Направо..... Като гледам тук форума има хора,който редовно правят мотори ...През далечната 2002 г. карах е30-ка, е още е здрава и не се е налагало да се отваря мотора, сега от няколко години карам 5-цата която вече гони 500 000 км и редовно си е шпоря с 200-та км по магистралата София-Стара Загора ... Доста пъти бях свидетел как разни маумници тръгнали да ми се доказват на магистралата с голфетки ,хлопели ,че дори и ц180 са изпушвали и псувайки са вдигали капаците, а аз минавам покрай тях и заминавам ..Някой беше казал,че ресурса на М50 бил до 500 000 км ! И какво сега аз като го наближавам този пробег и да взема да се притеснявам ли? Чакам да видя колко ще изкара, че да си имам логично обяснение защо съм е сменил с е38-ца . Изключително съм доволен от този М50 ! Карал съм много други автомобили - няколко години докарвах автомобили - опели, лагуни, ксантии, волва, рена и по-нови модели..Служебни ситроени ц4-ки пикасо модел 2009, ксари и берлинго.. И въпреки това когато се кача в 5-цата и хлопна тежката врата изолирайки ме от шумовете от външният свят , установявам за пореден път,че съм направил точният избор и това е моята кола която отговаря на мойте критерии. С 5-цата се чуствам спокоен... Сега като се замисля за всичките тези години служба, за всичките навъртяни стотици хилядни км -толкова вярно ми е служела и продължава да изпълнява задълженията си. Тази кола е създадена именно да ме закара от т. А до т. Б и когато пристигна и слезна от автомобила да съм с широка усмивка !
Тва е БМВ-синдром

Re:
И моята ,може ли....._65536_kb_sec_ написа:Zubcho написа:bmwfena написа:А ве твойта беше станала дроб сърма вътреZubcho написа:Мойта направо спря и се чуваше как нещо стърже в мотора.![]()
![]()
Ама сега пърка като нова
ела в събота само да върнем помпата
П.П Иво във всяка тема внасяш респект,ама тази не е за твоите неволи.
По-ТЕМАТА ,колегата ПРЕСКО,ГО Е НАПИСЪЛ

by ''kompleksa''
Само Стоян не разбрах -дали ще ми върне помпата 
Питането ми е съвсем сериозно-някъде бех чел ,че се подава повече изходно напрежение на мап-а(сигурно това имаш предвид),или си хванал цаката на четеца в плочката
Пиши ,може и на лично ако си ''надушил'' нещо

Питането ми е съвсем сериозно-някъде бех чел ,че се подава повече изходно напрежение на мап-а(сигурно това имаш предвид),или си хванал цаката на четеца в плочката

Пиши ,може и на лично ако си ''надушил'' нещо

by ''kompleksa''
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2