колеги, имам запитване
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
колеги, имам запитване
Колеги, от днес и аз съм с BMW E34 520i, но не съм много на ясно с автомобила.
Та въпросът ми е: Съединителят ми боксува, това какво значи? Трябва ли да го сменям и евентуално колко пари ще ми излезе и дали може да сложа втора употреба съединител? Благодаря ви предварително и се извинявам ако темата вече я има
Та въпросът ми е: Съединителят ми боксува, това какво значи? Трябва ли да го сменям и евентуално колко пари ще ми излезе и дали може да сложа втора употреба съединител? Благодаря ви предварително и се извинявам ако темата вече я има

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Re: колеги, имам запитване
fish3rman написа:Колеги, от днес и аз съм с BMW E34 520i, но не съм много на ясно с автомобила.
Съединителят ми боксува, това какво значи? Трябва ли да го сменям и евентуално колко пари ще ми излезе и дали може да сложа втора употреба съединител? Благодаря ви предварително и се извинявам ако темата вече я има
Съединителят ми боксува, това какво значи?: Означава ,че феродовия ти диск е износен и трябва да се смени, има и други манипулации ,цигании дето аз ги правя със стержена ,но е временно решение и воубще не ти ги препоръчвам. Щото може да те остави на пътя,аз си познавам колата и затова си позволявам да ги правя, защото само аз я карам Смяняш феродовия диск и ако е разбит аксиалния лагер. Цените за смяна на съединител бяха май около 150лв.(труд)
дали може да сложа втора употреба съединител?: Ами може, но няма смисъл,че ще спестиш 30-40 лв , после пак трябва да сваляш цялата скоростна кутия за да го сменяш пак, е адски голяма занимавка за тея пари, а и ако отидеш на майстор воубще няма далавера да слагаш 2ра употреба.
Успех добре дошъл във форума.
Последна промяна bera на 16 Ное 2009, 22:57, променена общо 1 път
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
Прегледай тази тема:
viewtopic.php?f=7&t=175363
viewtopic.php?f=7&t=175363
- pavkata bmw 3
- Потребител
-
- Кара: BMW E30 BMW E34
- Мечтае да кара: само B M W
братле покараи я малко апак туку виж се е оправил сам моят сащо боксуваше но явно беше се омаслил но се оправи эатова че можеш да я покараш
B M W е №1
Аз знам, че тази кола не е пипана от поне месец преди днес. Надявам се да си прав и благодаря още веднъж
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
fish3rman написа:Аз знам, че тази кола не е пипана от поне месец преди днес. Надявам се да си прав и благодаря още веднъж
може да пуска масълце от задния семеринг на коляновия вал това да те ебава, покарай градско и би трябвало ако е точно това да се пооправи.

7 мнения
• Страница 1 от 1