малък съвет
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: малък съвет
blackbery написа:никъде не съм писал че гори 16 газ, защото немам газова ,не мога да разбера защо толкова се раздразни,мислех те за уравновесен човек, и ценя твоите мнения,и за какво трябва да го отнасямзапочвам да си мисля че във този форум има определен кръг от хора който се уважават и подържат и не допускат никого
на газ ,на бензин,колата гори толкова колкото ти и позволиш,моята гори 10-извънградско,16-градско,и колкото си иска на бърнаут,но не може да се кара само на бърнаут

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
е сигурно от тук съм се заблудил

Последна промяна ivan. на 10 Ное 2009, 9:30, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
Re: малак савер
само да му разясня че и на газ като е пъжи пак ще гори яко,за това да не мъчи мотора с газоваslon4o написа:че щте мине парво през сервиза е повече от ясно но след това смятам да и скасам газа а това на бенз щте ми одере кожата затва някои газов инжекцион мисля че ште е добре ама ся ти ме сецна

Re: малак савер
blackbery написа:само да му разясня че и на газ като е пъжи пак ще гори яко,за това да не мъчи мотора с газоваslon4o написа:че щте мине парво през сервиза е повече от ясно но след това смятам да и скасам газа а това на бенз щте ми одере кожата затва някои газов инжекцион мисля че ште е добре ама ся ти ме сецна
и до къде стигнахме.
Последна промяна ivan. на 10 Ное 2009, 9:25, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Хмм докато четох темата се замислих,Абе да не съм влязъл в е36 вместо е32/34 подфорума.
Кво се карате за глупости не мога да разбера,много тъпа работа стана.
Слончо да те питам само,защо от 740 искаш да слезеш на 535?Нещо не мога да ти разбера идеята,а и само да те питам,това 740 на газ ли го караш? (Не ме карай да се смея)

Кво се карате за глупости не мога да разбера,много тъпа работа стана.
Слончо да те питам само,защо от 740 искаш да слезеш на 535?Нещо не мога да ти разбера идеята,а и само да те питам,това 740 на газ ли го караш? (Не ме карай да се смея)

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
slon4o написа:значи и ти маи неси ме разбрал аз удоволствието сам го изпитал просто искам ново в момента карам 740 95г и неразчитам на наште отдавна
Колега, искаш да слезеш от кон на магаре ми се струва....
Виждам, че темата отново заорава в познатата посока... то впрочем всички подобни теми заорават натам, така че толерантността ми свърши по тази тема.
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3