Чистачки.
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Чистачки.
Е34. Какви чистачки и къде да ги търся. Имаше такава тема, но и там никой не каза от къде да си ги купим. Ако някой е сложил Aero twin, също да каже как? Освен номера с рязането на рамото, който не ми допада.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
Re: Чистачки.
земи си 61 см и си ползвай само перата
иначе чистачки като цели само оригиналния бош. с Тая обърната кука всичко друго си изглежда грозно с преходници адаптери и т.н...

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
AcOrP написа:земи си 61 см и си ползвай само ператаиначе чистачки като цели само оригиналния бош. с Тая обърната кука всичко друго си изглежда грозно с преходници адаптери и т.н...
от единичния бош взимай 58 щото 61-та идва дълга и трябва да се реже

както ти каза колегата взимаш гумите от новите и ги слагаш на твойте пера

- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Колега има и други освен бош, обаче не ме питай как се казват
И аз си бих главата преди няколко месеца. Цената има беше 20лв комплекта (двете чистачки). Иначе ако ти се дават повече пари си вземи оригиналните, според мен няма да сбъркаш. Другия вариант е с пера те са по 5лв май, но пак внимавай какви взимаш щото има едни дето ЯКО свират - няма да ги издържиш гаранция 

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Joro2004 написа:Е34. Какви чистачки и къде да ги търся. Имаше такава тема, но и там никой не каза от къде да си ги купим. Ако някой е сложил Aero twin, също да каже как? Освен номера с рязането на рамото, който не ми допада.
Колега аз в Пловдив си намерих само шоферската със спойлер за 12 лв. мисля че и в София трябва да ги има в магазините за аксесоари.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ауто +, Бош, 57.50лв.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Колега като не ти се реже земай квито чистачки си харесаш, стига да пасват на дължина. Смъкни им перата и ги сложи на твоите и си табела. Аз илчно предпочетох за 10 мин да си срежа рамото и сега си слагам квит ми душа сака. Ама въпрос на вкус казало кучетоJoro2004 написа:Е34. Какви чистачки и къде да ги търся. Имаше такава тема, но и там никой не каза от къде да си ги купим. Ако някой е сложил Aero twin, също да каже как? Освен номера с рязането на рамото, който не ми допада.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- evga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-34 tds комби
Здревейте колеги аз ли4но обърнатото рамо го смених с нормално . Мисля 4е беше от рено. Поздражи на вси4ки 

На Оборище (до ВАРИ) има магазин на BOSCH и от там съм купувал чистачки за Е34 и Е39
В Дару (и при другите дилъри) има само гумите като резервна част, но струват почти колкото целите чистачки от BOSCH
В Дару (и при другите дилъри) има само гумите като резервна част, но струват почти колкото целите чистачки от BOSCH
- joro_marinov
- Потребител
-
мом4ета решението на вапроса е просто в евро 07 шампион пера мисля 4е R75 за някакав бус към 18 лева са резваш ги по размер и ги монтираш на старите 4тиста4ки работя безотказно
10 мнения
• Страница 1 от 1