помощ
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
помощ
сношти се блъснах штото едно такси влезна в насрешното и аз да го избегна завих и нали беше мокро и колата се завъртя няколко пъти и се спрях в един стълб та искам да ви питам штото колата се води на братми на името и е застрахована в бул инс ама на негово име и дали ше ни прецакат с эастраховката.штото ми каэаха че штом нямам пълномоштно може ништо да не платяш та как е и какво да правя
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Викна ли КАТ да ти напишат протокол за ПТП, щот ако не си пак нищо няма да ви платят, иначе много гадна случка ти се е случила 

R.I.P Landikar
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Да в такива актове пишат "Несъобразена скорост с пътните условия" отивате в БулИнс и нямаш проблеми 

R.I.P Landikar
тя и мойта е тотална щета и още не са ми платили но ще платят... въпроса е кога и колко а иначе не би трябвало да има проблем за това че си бил без пълномощно особено след като ти е брат собственика защото предполагам се вижда роднинската връзка в имената (на мен така ми гледаха за гражданската 1 път а колата е на името на баща ми) до колкото знам правят проблем ако колата е на инвалид брат ти я кара с пълномощно а ти я караш без да речеме..
то си эависи нещо щото плащат до 20 дена по принцип ама един поэнат го бавиха 6 месеца......абе гадна работа си е.добре че братми намери веднага едно прокурорско БМВ эа 2500лв като ново е и е 4х4 та едни маистори приятели са ни и каэаха че ше направят от 2 едно БМВ и ше е с повече екстри
та эа 3000лв ше е като ново и ше имам куп реэервни части
. иначе в сервиэа на БМВ искат 2000 лв само эа работата. абе само да дадът от БулИнс поне 50% от стоиността иначе ше трябва ние да се набутваме. е то после като продам скоросна климатика и някоя друга час и ше си поиэбия парите 

11 мнения
• Страница 1 от 1