Въпрос за тампони и средна щанга
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Днес закарах колицата ми на преглед и майстора останови че май ми е отишла средната щанга и тампоните на предницата.
1.Въпроса ми е за тампоните в някоя стара тема бяхте писали, че по-добре е да сложа от Е32 ?
2.Средна щанга - това кормилната ли ще рече ? Защото преди 3 години е смених с нова и цената беше бая дебеличка. На всичкото отгоре мойта кормилна е по-специална че нали съм 518. И струва ли си да потърся някъде да е рециклират?
Благодаря
1.Въпроса ми е за тампоните в някоя стара тема бяхте писали, че по-добре е да сложа от Е32 ?
2.Средна щанга - това кормилната ли ще рече ? Защото преди 3 години е смених с нова и цената беше бая дебеличка. На всичкото отгоре мойта кормилна е по-специална че нали съм 518. И струва ли си да потърся някъде да е рециклират?
Благодаря
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Re: Въпрос за тампони и средна щанга
За тампоните, да аз съм с такива от 750 и са по добри! цената беше към 35лв тука от форума.
За щангата... и тя е там някъде като цена - рециклажа да ти излезне 20 - няма смисъл
За щангата... и тя е там някъде като цена - рециклажа да ти излезне 20 - няма смисъл

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Централната щанга е 160 франка на МООГ !
Усилените т-ни на горният носач са по 36 единият,на долният са по 22 лева бройката/фирмата е Meyle,тампоните са HD версия !!!
Усилените т-ни на горният носач са по 36 единият,на долният са по 22 лева бройката/фирмата е Meyle,тампоните са HD версия !!!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Централната кормилна щанга за 3 години съм я сменял вече 2 пъти и нещо в момента се е разхлопало и като отида в петък при майстора ми, нищо чудно да ми каже, че пак е за смяна. Цената е 100+ лв. Последния път сложих някаква от американския e-bay за към 90-100лв излезе. Сега ще видя в петък дали и тя е отишла.
Yo- ho - ho
Както си мислех мойта 518 е на сносна ценичка :
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-Track-Rod-Tie-Rod-5-Series-1-8-M40-B18-E34_W0QQitemZ360175738262QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item53dc259d96
За останалите Е34 цената е друга....
[url]
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E34-5-SERIES- ... 4149df83ac
[/url]
Като се замисля от тук е бях взел за около 260лв
Както си мислех мойта 518 е на сносна ценичка :
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-Track-Rod-Tie-Rod-5-Series-1-8-M40-B18-E34_W0QQitemZ360175738262QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item53dc259d96
За останалите Е34 цената е друга....
[url]
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E34-5-SERIES- ... 4149df83ac
[/url]
Като се замисля от тук е бях взел за около 260лв

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
значи остава варианта с рециклирането 

Сега ако някой и къде в Пловдив мога да намеря такъв майстор ще съм много благодарен. 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Моята централна кормилна щанга я смених зорлем миналото лято заради лоша диагностика. Казаха ми какви проблеми има по предницата и си купих частите. В това число щангата и въпросните тампони на носачите. Оказа се всъщност, че старата щанга няма никакви хлабини и понеже имах нова, която не мога да върна, я сложих. Моят съвет е ако не ти е разглобена предницата, да се види кое как е в действителност, да не бързаш с щангата. Ако няма разлика при щангите на твоята и моята кола, мога да ти дам моята стара, оригинална щанга за някаква цена. Успех!
п.п. Карам 525 М50 В25
п.п. Карам 525 М50 В25
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Колега не бързай ...и аз съм със 518 и мисля че на тая щанга имаше болтове за обиране и след това се оправя със 22 гайчен беше .... сега друго ми хлопа ама поне това опраих с едно обиране....и рециклирам всичко нищо ново..само консумативи 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
ивчо написа:Централната щанга е 160 франка на МООГ !
С какъв шрифт да ти го напиша?!
Като под франкове имам впредвид лева

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

10 мнения
• Страница 1 от 1