мнения (за тунинг)
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Re: мнения (за тунинг)
Явно един колега с възглед като моя. Ето го моя план: оправям колата технически отвсякъде,говоря окачване генереации,интериор,двг всичко! След това почвам с тунинг елементите,казал съм си,че няма да и сложа нищо М-ско докато двигателя не съска.Демек планирам турбо към края на другото лято.Това говори за,осн ремонт на двг зимата, регулириемо окачване тази пролет,М-кови предни спирачни апарати,климатик(понеже си нямам, а мацката ми не искала да се поти лятото),права генерация разделяща се към края,така че да има двоен ауспух,след това чак турбото. Имам и далечната идея да и сменя и буталата и биелите с нови ковани части,но това след другата зима.
По мой груби сметки,това което ти избройх е около 7000 лв. в това не включвам 800те лв които дадох за 18" Така че се готви за сериозни пари,ако не винаги съществува историята със стерео система и записан звук на блоу офф,както и други слески прелести.
По мой груби сметки,това което ти избройх е около 7000 лв. в това не включвам 800те лв които дадох за 18" Така че се готви за сериозни пари,ако не винаги съществува историята със стерео система и записан звук на блоу офф,както и други слески прелести.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2