отново предизвикателство
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- p.zh.p
- Потребител
-
- Кара: M50B20
- Мечтае да кара: s38b38
отново предизвикателство
Здравеите колеги.Наскоро пукнах глава на моя кораб тои е с мотор м20 б50 а е 24клапановия.Главата я направих по книга всичко както трябва престъргвания , пасване на клапани нови водачи, гумички а е всичко каквото трябва.След ремонта не бях я натискал както трябва а и не я карам много защото и изтече застраховката а и аз отивам да работя и я оставям никои не я кара.И така реших да я искарам днес малко и едни с един ровар зеха да се базикат че бил много бърз на старта и щял да ме мине и така застахахме на чартата.Тогава разбтах че помпата ми изключва на 5500 оборота а преди ремонта изключваше на 6500об. Мом4етата които я правиха не са барали нищо по електрониката . Незнам защо сега стана пък това.ако някои се е зблъсквал с тоя проблем моля да драсне един ред,благодаря ви предварително.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: отново предизвикателство
Първото не е възможно, не го вярвам... само ТДС-а пука глава. Няма как да стане при теб, най-вероятно майстора те е излъгал.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Vlados написа:Първото не е възможно, не го вярвам... само ТДС-а пука глава. Няма как да стане при теб, най-вероятно майстора те е излъгал.
Колега ти сериозно ли говориш? м50б20 сьщо е капризен кьм кратуни.железен бил мотора нам какво си,ама и те си имат своите слабости.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
даммммммм,майсторите много обичат да казват че ти е пукната главата при издухана гарнитура,аз така се разделих с 2000лв,който влезнаха в джоба на печеня маистор,а дефакто целата врътка беше за 250лв,брат закачете я компютъра и направете помпата да изключва на колкото искаш тиVlados написа:Първото не е възможно, не го вярвам... само ТДС-а пука глава. Няма как да стане при теб, най-вероятно майстора те е излъгал.

- p.zh.p
- Потребител
-
White 1913 Power написа:човека май се ебава с нас
Незнам какво имаше предвид като казваш това ,ако е за модела това е просто правописна грешка които е искал го е разбрал.А маистора не ме е ебавал защото аз бях там по време на целия ремонт даже имам снимки но незнам как да ги кача.Но както и да е Записах си час за утре при един има в Ямбол с комп и има програма за тоя мотор ще видя какво ще каже и тои.А за тия датчици моята има само един на горния вал до веригата.В отговор на vlados, прав си че зависи много от задкормилното устроиство, но идва време когато и двете си пасват на моята кола задкормилното устроиство не сменя предавка дакато помпата не изключи. И за всички колеги съжалявам за грешката мотора ми е M50B20 i6 24
- p.zh.p
- Потребител
-
Колеги не заформям състизание по каквото и да е било,просто имах вапрос и ако някои може да помогне с идея.IVAN исках да кажа точно обратното че повече от 3 г. моята е34 е карана само на макс и до миналия месец нищо и нямаше.Малко предистория за моето е34 . Шофиор съм на тир в немса фирма в Хамбург това е34 беше на един колега тои е немец с руски роднини беше я оставил в базата и всички я ползваха , а знаете какво става с кола която се кара от много хора като к**ва така цяла година. И един ден го питах колко ше и иска да ми я продаде тои ми я подари не съм давал пари за да я купя а знаете като не си плащал нещо не тие скъпо и наистина така . До миналия месец нищо не съм правил по нея винаги съм си казвал като спре бутам я в канафката и я оставам. Е спря но сякаш се превързах към нея и реших да и направя ремонт . Че мисалта ми беше ако бях се изръсил за нея някаква цена може би нямаше да я карам така както съм я карал до сега.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
[quote="p.zh.p"]Колеги не заформям състизание по каквото и да е било,просто имах вапрос и ако някои може да помогне с идея.IVAN исках да кажа точно обратното че повече от 3 г. моята е34 е карана само на макс и до миналия месец нищо и нямаше.Малко предистория за моето е34 . Шофиор съм на тир в немса фирма в Хамбург това е34 беше на един колега тои е немец с руски роднини беше я оставил в базата и всички я ползваха , а знаете какво става с кола която се кара от много хора като к**ва така цяла година. И един ден го питах колко ше и иска да ми я продаде тои ми я подари не съм давал пари за да я купя а знаете като не си плащал нещо не тие скъпо и наистина така . До миналия месец нищо не съм правил по нея винаги съм си казвал като спре бутам я в канафката и я оставам. Е спря но сякаш се превързах към нея и реших да и направя ремонт . Че мисалта ми беше ако бях се изръсил за нея някаква цена може би нямаше да я карам така както съм я карал до сега.[/qu
баце търси си глава че мамата плаче
колко ми беше гадно
ама аз съм си виновен тогава ми го набутаха със спукана глава и като го отвориха видях че му беха правили американски шев та да го продадат тоес в цепката беха набили нит
бе кви патила беха само аз си знам
а това го карам една година и му навартях 60000 и неме е оставило за което му благодаря

баце търси си глава че мамата плаче

колко ми беше гадно
ама аз съм си виновен тогава ми го набутаха със спукана глава и като го отвориха видях че му беха правили американски шев та да го продадат тоес в цепката беха набили нит
бе кви патила беха само аз си знам

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- p.zh.p
- Потребител
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Без повече излишни приказки извън темата на колегата моля
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- p.zh.p
- Потребител
-
Добре прекратявам темата тъикато явно никои не се е зблъсквал с тоя проблем.Мерси все пак.
11 мнения
• Страница 1 от 1