фейслифт е34????
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Re: фейслифт е34????
sniper74 написа:колега сметни само дали има смисъл, първо даваш 600 левчета за части, второ майстора или ти да ги сложиш, трето боята не винаги отговаря така че ще ти трябва и бояджия който безплатно не работи и като теглиш чертата ще се окаже че е по лесно ако ти се кара Е34 от 94 просто да продадеш твойта и да си вземеш 94 не мислиш ли
Едно уточнение,фейслифта на Е34 е от 1992г.,когато започват да се вграждат М60 моторите.

sniper74 написа:колега сметни само дали има смисъл, първо даваш 600 левчета за части, второ майстора или ти да ги сложиш, трето боята не винаги отговаря така че ще ти трябва и бояджия който безплатно не работи и като теглиш чертата ще се окаже че е по лесно ако ти се кара Е34 от 94 просто да продадеш твойта и да си вземеш 94 не мислиш ли
И що пък трябва да си продава колата и да купува друга само щото новата щяла да бъде след фейса?
Ako те послуша да не ди та ги спести тия 600 левчета? Дай да вземе някой котор и да прай двигател или окачване.
колеги реших да се напъна с кинтите и да отида до Англия на пролет да си купя е34ка с големия бъбрек/след 94/и от двете да сглобя една мн качествена машина/от 700 до 1000паунда са!!!/и това за парите е мн относително-гледни точки всякакви,но според мен за БМВспорта трябва да си готов на всичко стига да те удволетворяват получените резултати
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
tisho_ написа:sniper74 написа:колега сметни само дали има смисъл, първо даваш 600 левчета за части, второ майстора или ти да ги сложиш, трето боята не винаги отговаря така че ще ти трябва и бояджия който безплатно не работи и като теглиш чертата ще се окаже че е по лесно ако ти се кара Е34 от 94 просто да продадеш твойта и да си вземеш 94 не мислиш ли
И що пък трябва да си продава колата и да купува друга само щото новата щяла да бъде след фейса?
Ako те послуша да не ди та ги спести тия 600 левчета? Дай да вземе някой котор и да прай двигател или окачване.[/quote
колега не четеш.
казахме 600 само за части
а иначе си е негова работа ако иска и рога да му сложи от пред това си е негова работа
неми се спори
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- крив кюнец
-
tahsinov написа:sniper74 написа:колега сметни само дали има смисъл, първо даваш 600 левчета за части, второ майстора или ти да ги сложиш, трето боята не винаги отговаря така че ще ти трябва и бояджия който безплатно не работи и като теглиш чертата ще се окаже че е по лесно ако ти се кара Е34 от 94 просто да продадеш твойта и да си вземеш 94 не мислиш ли
Едно уточнение,фейслифта на Е34 е от 1992г.,когато започват да се вграждат М60 моторите.
Контра уточнение: фейс(face) означава лице, външен вид... така че facelift се отнася само за външно подобряване (промяна), а не за двигатели, седалки и т.н.
marti_evropavto написа:колеги реших да се напъна с кинтите и да отида до Англия на пролет да си купя е34ка с големия бъбрек/след 94/и от двете да сглобя една мн качествена машина/от 700 до 1000паунда са!!!/и това за парите е мн относително-гледни точки всякакви,но според мен за БМВспорта трябва да си готов на всичко стига да те удволетворяват получените резултати

Последна промяна ivan. на 02 Ное 2009, 17:23, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
само не разбирам какво против фейса имат всички?
въпрос на вкус е в крайна сметка
при мен се получи прекрасно и съм свръх доволен
въпрос на вкус е в крайна сметка
при мен се получи прекрасно и съм свръх доволен

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
крив кюнец написа:tahsinov написа:sniper74 написа:колега сметни само дали има смисъл, първо даваш 600 левчета за части, второ майстора или ти да ги сложиш, трето боята не винаги отговаря така че ще ти трябва и бояджия който безплатно не работи и като теглиш чертата ще се окаже че е по лесно ако ти се кара Е34 от 94 просто да продадеш твойта и да си вземеш 94 не мислиш ли
Контра уточнение: фейс(face) означава лице, външен вид... така че facelift се отнася само за външно подобряване (промяна), а не за двигатели, седалки и т.н.
Много добре знам какво означава фейслифт.Големия бъбрек, тесните огледала и всички други елементи на фейса,започват да се вграждат през 1992г., първоначално при 530 и 540 с М60 мотори,съответно от втората половина на 1994г. и в ниските версии като 520,518 и.т.н.
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Има "ниски" версии като 518 и 520
които още от 93-та имат големи бъбреци и малки огледала
впоследствие се вграждат М-ковите прагове,воланите от Е39 и други неща като двоен Еърбег 

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
Няма смисъл да издребняваме повече.Наистина тесните огледала започват да ги монтират някъде след септември 1993г. като бъбрека си остава тесния до юли или август 1994г.Всичко това се отнася за 518,520 и печките.Относно "ниските" и "високи" версии, не съм си ги измислил аз, така са обозначени в техническата литература за Е34. 

Последна промяна tahsinov на 31 Окт 2009, 19:43, променена общо 2 пъти
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
tahsinov написа:Няма смисъл да издребняваме повече.Наистина тесните огледала започват да ги монтират някъде след септември 1993г. като бъбрека си остава тесния до юли или август 1994г.Всичко това се отнася за 518,520 и печките.Относно "ниските" и "високи" версии, не съм си ги измислил аз, така са обозначени в техническата литература за Е34.
Грешка тесните огледала излизат септември 1992 г. , оттогава и почва монтирането на ВАНОС

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
georgipass написа:tahsinov написа:Няма смисъл да издребняваме повече.Наистина тесните огледала започват да ги монтират някъде след септември 1993г. като бъбрека си остава тесния до юли или август 1994г.Всичко това се отнася за 518,520 и печките.Относно "ниските" и "високи" версии, не съм си ги измислил аз, така са обозначени в техническата литература за Е34.
Грешка тесните огледала излизат септември 1992 г. , оттогава и почва монтирането на ВАНОСМоята е произведена 14.10.1992 и е с тесните огледала и ВАНОС
няма общо тесните огледала с ваноса, защото м40 няма такъв както и тдс-а

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
tahsinov написа:Няма смисъл да издребняваме повече.Наистина тесните огледала започват да ги монтират някъде след септември 1993г. като бъбрека си остава тесния до юли или август 1994г.Всичко това се отнася за 518,520 и печките.Относно "ниските" и "високи" версии, не съм си ги измислил аз, така са обозначени в техническата литература за Е34.
интересно е че моята кола е 93-та а е с големи зурли-виждал съм и други 34-ки като моята

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
BENZINO VN написа:tahsinov написа:Няма смисъл да издребняваме повече.Наистина тесните огледала започват да ги монтират някъде след септември 1993г. като бъбрека си остава тесния до юли или август 1994г.Всичко това се отнася за 518,520 и печките.Относно "ниските" и "високи" версии, не съм си ги измислил аз, така са обозначени в техническата литература за Е34.
интересно е че моята кола е 93-та а е с големи зурли-виждал съм и други 34-ки като моятаявно се застъпват голям с малък бъбрек
Аз съм виждал Е34 1988г. с голям бъбрек и тесни огледала, но това не означава, че заводски е така.Просто има фенове на фейса и си сменят бъбрека впоследствие,или пък другата причина е удар,след което вместо стария капак и бъбрек,предпочитат да сложат от новите.Ако искаш можеш да погледнеш в някой голям сайт за продажба на коли,например autoscaut24 или други,задай критерий произведени само 1993г. и ще видиш колко са с големия бъбрек.По изключение можеш да видиш 1-2бр. и то точно поради тези причини които посочих по-горе.Тези изключения не се отнасят само за 1993г. а за всички от 1988 до 1993г., винаги има по 2-3бр. с голям бъбрек,причините са ясни.

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2