Немога да си отключа колата

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Немога да си отключа колата

Мнение от милен тодоров » 21 Окт 2009, 9:06

паднал е акомулатора и немога да я отключа нито с ключ нито с дистанционното като вкарам ключът изобщо не реагира и от какво може да е паднал този акомулатор на 6 месеца е и колата никога не ми е правила проглем с токовете даите съвет.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Re: Немога да си отключа колата

Мнение от KON4ETO » 21 Окт 2009, 15:39

милен тодоров написа:паднал е акомулатора и немога да я отключа нито с ключ нито с дистанционното като вкарам ключът изобщо не реагира и от какво може да е паднал този акомулатор на 6 месеца е и колата никога не ми е правила проглем с токовете даите съвет.

Веднага ти казвам, от некоя крушка или в багажника или някаде другаде :yes:
Така и на мене ми падаше и направо се побърквах и един ден ми мина през акъла да не би в багажника постоянно да свети.
Мушкам братми в багажника заключвам колата минават се 3 минути, свети ли го питам свети бе бате и веднага изолирам кабела и излязох от филма.
Оказа се че палеца на задната врата е счупен и за това не гасне неговата :censored: :censored: :censored:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Немога да си отключа колата

Мнение от penio » 21 Окт 2009, 16:19

Отиваш при пасажерската врата, пъхаш ключа и завърташ като за отключване. Дърпаш ръчката за отваряне на вратата и напъваш още с ключа във същата посока. Няма да се счупи нищо, това си е стандартна процедура за отваряне като ти е свършил акомулатора.
Изображение

Назад към E34